Popularna psihologija, Životna psihologija

Muški stavovi vezani za seks?


I najsamopouzdaniji muškarci imaju svoje strahove, kad je reč o seksu. Proverite šta je to što ih najviše plaši i pokušajte, uz naše savete, da ih ohrabrite.

Potrudite se da pohvalite svog dragog posle odnosa u kom ste uživali. Videćete, to će mu mnogo značiti

VELIČINA „MUŠKOSTI“
Mnogi muškarci se brinu zbog veličine penisa i strepe da li će uspeti da zadovolje partnerku. Seksolozi penis1savetuju da što češće hvalite ljubavničke veštite svog muškarca, koliko god da je „obdaren“. Osim toga, partnerka će sigurno uživati ako muškarac zna da koristiti „opremu“ koju ima, na najbolji mogući način.

LJUBAVNIČKE VEŠTINE
Čak i oni koji će se zaklinjati da su odlični ljubavnici katkad će se zapitati jesu li to zaista. Ljubavničke veštine posebno brinu muškarce koji su u novim vezama i žele da pokažu partnerki da su sjajni ljubavnici. Činjenica je da muškarac nikad ne može tačno da zna kakav je ljubavnik, osim ako mu to partnerka kaže. Ipak, njeni uzdasi tokom seksa mogu mu reći mnogo o njegovim ljubavničkim veštinama.

TRAJANJE SEKSA
Hoće li seks prekratko trajati? Ili možda predugo? I to opterećuje muškarce jer se boje da na kraju  neće dobiti aplauz koji silno žele. Živimo u vremenu u kom za mnoge probleme postoje rešenja. Oni mogu biti fizički ili psihološki, pa se treba obratiti lekaru.zvornikdanas-loš-seks-610x344

IZOSTANAK EREKCIJE
Možda je najveći strah svih muškaraca − onaj od zakazivanja. Onima koji o tome često razmišljaju, to se uglavnom i događa jer nedostatak erekcije obično uzrokuju psihološke teškoće. U nešto ređim slučajevima uzrok je fizičke prirode. Ne treba toliko razmišljati o tome. Važno je obratiti se stručnjaku, koji najčešće može da pomogne u rešavanju problema.

 

TRUDNOĆA I POLNE BOLESTI
Ovo je takođe česti strah muškaraca. Kako biste se zaštitili od neželjene trudnoće, ali i polnih bolesti, najbolje je da koristite kondom. Ako ste u stabilnijoj vezi, razgovarajte o tome i dogovorite zajedničku strategiju.

 

 

6 nacina na koje zene kontrolisu muskarce

 

LOŠ SEKS
Mnogi muškarci boje se i da partnerka neće ispuniti njihova očekivanja, te da će im se dogoditi loš seks. Od toga posebno strahuju pre prvog seksa s novom partnerkom. Stručnjaci kažu da je to loš stav i da neki muškarci imaju prevelika očekivanja. To što se žena nije odmah u krevetu pokazala kao pravi ekspert, ne znači nužno da je loša ljubavnica. Možda joj treba samo malo više vremena i zbližavanja.

 

 

Stah me je da dam svoje komentare, da ih ne „pokopam“ 🙂

Ali vi budite tolerantniji prema njima:)

Ljubi vas vaša tetka Saveta:)

P.S ma volim ja njih 🙂

 

 translation by degaja

Male fears related to sex (October, 23, 2011)

 

Even the most confident men have their fears when it comes to sex. Check out what’s what scares them the most and try, with our advice, to encourage them.

Be sure to praise your sweetheart after intercourse in which you have enjoyed. You will see, it will mean a lot to him.

Size of „manliness“

Many men are concerned about penis size and are worried if they’re able to satisfy their partner. Sexologists advise that you should often praise lovemaking skills of your man, no matter how „endowed“ is he. Furthermore, woman will enjoy if the man knows how to use „equipment“, in the best possible way.

Lovemaking skills

Even those who will swear that they are great lovers, sometimes wonder whether they are really. Lovemaking skills, especially worries men who are in a new relationship and want to show partner that they are great lovers. The fact is, that a man can never exactly know  how good lover is, unless his partner says him. However, her moans during sex can tell much about his lovemaking skills.

Duration of sex

Will sex last too short? Or maybe too long? That also burdens men, because they are afraid that at the end they will not get the applause they desperately want. We live in a time in which many problems have solutions. They may be physically or psychologically, so we should see a doctor.

Absence of erection

Perhaps the greatest fear of all men – failure. To those who think about it often, it mainly happens because the lack of erection usually cause psychological difficulties. In some rare cases the cause is physical. You do not need much to think about it. It is important to consult a specialist, who usually can help in solving the problem.

Pregnancy and sexually transmitted diseases
This is also a common fear of men. To protect themselves from unwanted pregnancy, and sexually transmitted diseases, it is best to use a condom. If you are in a more stable connection, discuss and agree a common strategy.

Bad sex

Many men are afraid that a partner will not meet their expectations, and that will happen to them bad sex. This particulary happens before first intercourse with a new partner. Experts say that it is a wrong attitude and that some men have too high expectations. If happens that a woman does not immediately behave in bed like a real expert, it does not necessarily mean she’s a bad lover. Maybe she just needs a little more time and bonding.

I’m afraid to give my comments, not to „bury“ them 🙂

However, be more tolerant toward them 🙂 love you all, your Advice Aunt 🙂

P.S. soever, I love them

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s