Brojsova terapija - licno iskustvo

Iris dijagnostika


Larisa Šukanova, iridolog

U OKU NEPOGREŠIVO ČITAM SVAKU BOLESTRuska doktorka Larisa Šukanova objašnjava principe lečenja ove sve popularnije dijagnostičke metode:
– Iridologija ima višestruke prednosti u odnosu na druge metode. Osim što pruža sveobuhvatnu informaciju o stanju organizma, budući da je u očima takoreći mapa celog tela, iris dijagnostika je bitna kod sprovođenja preventive.
Kako to doktorka Larisa iz oka, odnosno iz dužice utvrđuje od čega je čovek bolestan.
– Nema nikakvih tajni. To je dijagnostika preko promene strukture dužice, preko promene pigmenta na dužici. I najmanja promena na nekom organu se odražava na strukturi dužice mnogo pre nego što postane patološka.
– Bitno je naglasiti da je to neinvazivna metoda i da nije opasna – napominje doktorka i dodaje: – Da bih uspostavila dijagnozu dovoljan mi je jedan pogled kroz binokularni oftalmoskop, što ne traje duže od minut.
Doktorka Larisa koja je i specijalizirala u ovoj oblasti precizira da ona u oku posmatra dve stvari: boju i strukturu dužice.
– Kao lekar uzmem informaciju i sklopim podatke i posle toga zamolim pacijente da mi daju njihovu anamnezu pa uporedim sa tim što sam im ja rekla. Na taj način pomoću ove ekspres dijagnostike predvidim mogućnost slabljenja organa i slabljenja sistema koja rađa predispoziciju za oboljevanje.
Dužica se deli na 12 polja (kao sati na časovniku) i sedam koncentričnih krugova čije je središte zenica (prvi je najbliži zenici). Vidljivi su samo kada postoji anomalija ili oboljenje na srcu, u crevima, bubrezima, plućima, mozgu i koži. Desna dužica vezana je za desnu, a leva za levu stranu tela. Po dužici vidim da funkcija bubrega nije u redu. Iridologijom može da se vidi i hronična upala bubrega, zakrčeni krvni sudovi…

U OKU NEPOGREŠIVO ČITAM SVAKU BOLEST

Sve su to, kaže nam doktorka Larisa, znaci za predodređene bolesti. Međutim, stanje organizma se takođe vidi po boji irisa, odnosno, dužice.
– Boja irisa može biti plava, braon ili mešavina ove dve boje. Ona ukazuje opšte stanje organizma, na genetsko nasleđe koje može ali ne mora da se manifestuje tokom života. Osobe sa plavim irisom imaju predispoziciju za reumatizam i astmu, a često imaju i slabu cirkulaciju. Osobe sa braon dužicom mogu da imaju probleme sa varenjem.
Neka drugačija od ove tri nijanse boje očiju najverovatnije označava prisustvo toksina, pa se tada preporučuje čišćenje organizma.

– Nalazim sredinu koja je moguća za čišćenje organizma. Razne su metode čišćenja organizma. Ja između ostalog koristim fitoterapiju. Biljne terapije imaju mogućnost da aktiviraju prirodne sisteme imunoodbrane.
Osim boje irisa veoma su važne mrlje, zamagljenja ili prstenovi na dužici koji ukazuju na fizičke i psihičke poremećaje vezane za pojedine organe. Ove mrlje i rupe (lakune) mogu da budu bele, žute, narandžastobraon do crne boje. Tamnije mrlje upućuju na teže stanje.
– Određene rupice nam govore o slabosti organa, druge otkrivaju kamenčiće u bubrezima ili žučnoj kesi…
Ova ruska doktorka koristi kvantnu, biljnu i mineralnu terapiju za lečenje. Doktorka napominje da metoda nije svemoguća i da ona ne može potpuno da izleči sve bolesti, ali može da se iskoristi u pravcu samoodbrane.

Tetka Saveta 🙂

Advertisements

3 мишљења на “Iris dijagnostika”

    1. Pozdrav Milice, oo sam našla „Vo Belgrad e, se vika Dr. Larisa Sukanova (internist od Moskovskiot univerzitet). tel 381 11 355 3144. Naplatuva 15 evra po pregled (ako imate predhodni snimki i analizi, odnesete i). Plus okolu 10-15 evra sto ke Vi dade caevi za okolu mesec i pol dena…“ I na jos jednom mestu sam našla, to je kod šumarskog fakultet u Beogradu.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s