Životna psihologija

Tipova zenaKada se zaljube, muškarci su često slijepi i za najprostije stvari, koje ukazuju da je djevojka sa kojoj su u vezi opasna zona, koja će im donijeti više štete nego koristi.

A, pred vama je interesantan tekst, koji svi muškarci trebaju pročitati, o osobinama žena koje spadaju u tu alarmantnu grupu.

1. Žene koje žele potpunu kontrolu
Lijepo je kada je ona prava lavica u krevetu i jasno stavlja do zna da zna šta želi. Volite da joj prepustite kontrolu i uživate 6 nacina na koje zene kontrolisu muskarceda ona zavodi vas. Međutim, pazite da ta želja za kontrolom ne postane pretjerano dominantna i pređe u naviku, koja će vas odbiti od nje. Žene koje teže sa dominacijom u svakom trenutku žele sebe da pokažu kao superiorna bića, jer su zapravo isuviše nesigurne i nezadovoljne sobom. Jake osobe svjesne svojih kvaliteta nikada nemaju potrebu da upiru u oči muškarcu dirigentsku palicu kojom ga dresiraju. Zato, žena koja prosto vapi da stvari uvijek drži pod kontrolom i predstavlja se kao opasnica koju niko ne smije da nasamari, zapravo i sama sebe teško može da podnese i tako se ponaša kako bi sakrila svoje slabosti.2. Žene koje žude za novcemUkoliko krenete u šoping, a vi slučajno zaboravite novčanik, ona će prije kupovinu odložiti za drugi put, nego potrošiti 6703_shutterstock_27274216_fmakar malo svog novca. Takve žene, takođe, često govore muškarcima šta žele imati kako bi im oni to kupili izaljubljene su u sve materijalne stvari svijeta. Nju će više oduševiti upakovan poklon, nego svi vaši poljupci i strastveni zagrljaji. Kada imate slobodno vrijeme, njoj nije dovoljno da sjedite kući i vodite ljubav, već je odlazak u skupocjen restoran neophodan kako bi ona bila apsolutno zadovoljna. Za takve žene luksuz je najvažniji i one će svog muškarca prvom prilikom zamijeniti bogatijim.

3. Žene koje se ne odvajaju od svoje najbolje prijateljice

Uvijek se pitate kako se ona toliko slatko ismije i zabavi dok sa svojim prijateljicama priča, po vašem mišljenju, 10708774384e43eaeda4f18857621465_orignajnebuloznije stvari na svijetu koje su samo njima smiješne. I uvijek ćete se pitati, ali vam to neće biti problem ukoliko vas vaša ljepša polovina ne zapostavlja zbog svoje drugarice. Ako uvijek počne temu o tome šta je radila sa prijateljicom i otkazuje vaše planove kako bi provodila vrijeme sa njom, takva žena još uvijek nije potpuno rasčistila sa tinejdžerskim životom. Ona ne shvata koliko pažnje je potrebno posvetiti partneru za stabilnu vezu. Ili jednostavno ne mari mnogo za vas, a prijateljica joj je najjednostavniji ventil pomoću kojeg se oslobađa obaveze da bude uz vas.

4. Žene koje vas koriste da zavedu vaše prijatelje

Ono što je najčešće karakteristično za srednjoškolske dane, mnoge dame primjenjuju i kada navodno sazre. Vaš prijatelj 290cb8ab5c082e2a5cefb78cd633e431ima djevojku ili jednosatvno nije zainteresovan za vašu djevojku, ali ona želi da po svaku cijenu proba da ga osvoji. Na vas gleda kao na idealan mamac i prečicu da uspije u svojoj namjeri. Koristi vas kako bi se približila vašem prijatelju najprije na prijateljski način, a potom i osvajački. Međutim, ozbiljan i iskusan muškarac takve djevojke lako odbacuje od sebe, jer ovakav potez tumači kao tipičan primjer ženske nezrelosti i hira. Zato, ne dozvolite da vi jurite za ovakvom djevojkom, već se nasmijte na čitavu situaciju i zauvijek joj okrenite leđa.

5. Žene koje se ponašaju poput holivudskih zvijezda

Ona je navikla da bude mažena i pažena. Ali, zar nismo svi navikli na ljubav i pažnju i uvijek žudimo da je imamo i u vezi? 8666_676616242365339_40221173_nKada su u pitanju emocije i briga o partneru tu nema podjela na muško-ženske zahtjeve, jer na komplimente i pažnju niko nije imun i svima je neophodna. Zato, nemojte previše da se uživite u ulogu njenog zaštitinika i postanete njen sluga. Poštovanje je osnova svake veze i dobrog odnosa, a ukoliko ona samo gleda da zadovolji sve svoje prohtjeve – ne poštuje vas. Sigurno ne želite da u njenim očima budete potrčko, koji joj je uvijek na usluzi. Žene koja se ponašaju poput zvijezde, a svog muškarca tretiraju kao gubitnika, ne mogu biti dobri partneri. Ne dozvolite da budete pored žene koja uvijek želi da uradi samo ono što naumi, jer je tu ravnopravnost u vezi i zdrav odnos nemoguća misija.

6. Žene koje se stalno žale na partnere

Vi niste lijepim tonom rekli nešto što ona ne želi da čuje, niste je zagrlili kada joj je to bilo potrebno, niste stavili čašu na 1_6275pravo mjesto, obukli ste majicu koja joj se ne sviđa, disali ste previše glasno. Žalbama nema kraja, jer onauvek nađe nešto zbog čega može da vam prigovori. To su žene koje jednostavno nisu sa partnerima zato što ih vole zbog onoga što ti muškarac jesu, već zbog onoga što one žele da oni budu. Ukoliko im nešto nije po volji one će vam plakanjem, vikom ili mirnim tonom prigovoriti zbog najbanalnije sitnice. Nerijetko muškarac zbog stalnih pridikagubi samopouzdanje i stvara gard prema svojoj nježnijoj polovini, koja i ne pokazuje mnogo tu svoju nježnu stranu.Suprotstavite joj se jasno i glasno i recite da završi jednom zauvijek sa stalnim žalbama prije nego što vi završite svaku dalju priču sa njom.

7. Žene koje vas upoređuju sa bivšim

Njen bivši dečko je mnoge stvari radio bolje od vas i to vam ona često stavlja do znanja u trenucima svađe. Nekada žene to rade kako bi muškarce napravile ljubomornim i nakon takvih opaski probudile lavinu strasti, jer ćete se vi potruditi da ludi-od-ljubavi-ljubomora-nije-nuzno-losa-ali-u-maloj-mjeri-504x335-20130206-20130215142220-399aff810c45dd4b41dc9fb5a2cfd6a5dokažete da ste u svemu bolji i da ona pripada vama. Međutim, žene znaju da se žale da sadašnje momke i upoređuju ih sa bivšim upravo zato što nisu zadovoljne trenutnom vezom. Šta god bio razlog zbog kojeg vam ona stalno prebacuje kako ste u nečemu lošiji od njenog bivšeg, to nikako nemojte da trpite. To što neko šuti o svojim bivšim iskustvima radi to prvenstveno iz poštovanja, a ne zato što uvijek misli da je trenutni partner najbolji koji je ta žena ili muškarac ikada imao. Zato, oslobodite sebe stresa i neprijatne situacije da vas neko poredi sa bilo kojim drugim muškarcem. Recite joj da ukoliko ona nije zadovoljna vama, druga, koja zna da cijeni vaše kvalitete, će i te kako biti.

8. Žene koje vam svakodnevno prave ljubomorne scene

Kada joj kažete da izlazite u grad sa prijateljima, ona promijeni nekoliko boja na licu i kreće sa ljubomorisanjem. Priznajemo, postoji mnogo primjera gdje su ljubomorne žene ljubomorne sa razlogom, te se na kraju ispostavi da je seks-parovi-varanje-prevarene-zene-1328585176-121138njihova nesigurnost bila opravdana. Ali, ima slučajeva gdje ta ljubomora dolazi iz lične nesigurnosti djevojke i ona tu svoju sumnjičavost pokazuje sa svakim muškarcem. Ukoliko je uhvatite da krišom gleda na vaš telefon, da vam pretura po torbi za trening, izvrće džepove ne bi li našla nečiji broj telefona ili traži mrlje po odjeći od ženskog karmina, izbacite iz glave da je sve to ultrasipmatično i seksi. Dozvoljavanje ovakvih situacija od veze pravi pakao, u kome ćete sagorjeti oboje. Zdrava ljubomora je poželjna, ali morate razgraničiti da li vjerujete partneru dovoljno da vas ne bi boljela glava svaki put kada niste jedno pored drugog. Ukoliko povjerenja nema, veza je osuđena na propast.

9. Žene koje su opsjednute vama

Niste valjda pomislili da joj iste sekunde ne odgovorite na poruku ili da jedno veče provedete bez nje? Ona ne može bez vas ni dva minuta. Kada otvorite oči ona netremice gleda u vas, provjerava konstanto gdje ste i sa kim, sa prijateljicamaposesivnost-i-ljubomora-nisu-znakovi-ljubavi-vec-kontrole-504x335-20120731-20120730153951-572967bcef56d9d71556ff0c74ceaeb6 priča samo o vama, ona jednostavno prestaje da vodi svoj život i živi vaš. Ukoliko ona ne želi ni da vas upozna sa svojim prijateljicama, misleći da ćete se zaljubiti u neku od njih, znajte da je razlog jednostavan – ona je opsednuta vama. Nemojte slučajno pokušavati da pred njom komentarišete neku poznatu žensku ličnost, koja je pritom model i ima izvajano tijelo. Vaša djevojka je centar vašeg svijeta, pardon vaš jedini izvor života. Vi smijete da gledate samo u nju i jedino žensko ime, koje možete prevaliti preko usana je upravo njeno. U vezi sa takvim tipom žene morate povući neke radikalne poteze. Ukoliko vam je zaista stalo do nje i znate da ona, izuzev te svoje lude crte, posjeduje dosta kvaliteta, probajte da je upozorite i postavite joj ultimatum – ili će se unormaliti ili će vas izgubiti.

10. Žene koje previše dobro izgledaju

Predobar izgled, kada je vaša djevojka u pitanju, može da zasmeta. Ne zato što vama ne prija da vaš vi imate prelijepu djevojku, za kojom se svi okreću, jer vam to svakako imponuje. Razlog zbog kojeg se nećete osjećati prijatno je ukoliko 30578_shutterstock_104308157_iffona bude ta koja pogledom prelijeće preko svih muškaraca u kafiću. Ako ona može nesmetano da flertuje sa momcima u vašem prisustvu, šta tek radi kada izađe u solo varijanti sa društvom. Međutim, često se razočarate ne zato što vaša djevojka namiguje svima, već zato što ta namontirana ljepotica bude kao utakmica dva velika kluba, koju jedva odgledate do kraja koliko se ispostavi dosadnom. Seks vam je odličan, kada se pojavite sa njom njena ljepota hrani vaš ego, ali ona je sve samo ne zanimljiva i duhovita. Ona nema neku svoju karakterističnu crtu, već je kopija svake druge uniformisane djevojke.

11. Pretjerano emotivne žene

Žene se danas sve više trude da sakriju emocije i pokažu kako su jake zavodnice, koje sve muškarce vrte oko svog prsta. Zato, vi žudite za nekom koja će znati da vam da i pokaže ljubav, i koja neće skrivati svoje emocije. Ipak, pretjerana woman-in-doctors-surgery-001emotivnost zna da upropasti vezu. A, signali da ste u vezi sa previše osjećajnom djevojkom možete uočiti već na početku. Ukoliko se ona rasplače kada vas jedan dan nema i prizna vam kako je to mnogo povređuje, na taj način ona svojom emotivnošću može ugušiti vašu vezu. Ako vam daje insinuacije već poslije kratkog vremena da je spremna za brak i djecu, to je već znak za uzbunu kog svakog muškarca, pa čak i kod onog koji želi da se skrasi i stane na ludi kamen. Za sve postoji idelan tajming, nekada on dođe ranije, nekada kasnije. Postoje žene koje se prebrzo vežu za muškarca, a ukoliko vama to ne prija slobodno joj recite i postavite stvari na svoje mjesto.

12. One žene koje su feministkinje

Nikada ne zaboravite – žene nisu za sve i uvijek u pravu. I ne postoji podjela na bezgrešne žene, koje sve rade kako treba i loše muškarce, koji su prevtrljivi i nestabilni. A, vi na portalu čitate ovaj tekst, koji, inače, piše žena. Postoje one službenica-300x160pripadnice ljepšeg pola koje sebe smatraju osobama predodređenim da osnaže i prosvijetle sve druge žene od svih muških šovinista na ovoj planeti. Zato, i na vas gledaju kao na zmiju otrovnicu, koja može ujesti za srce i nju i bilo koju drugu ženu. Takva djevojka ne propušta da naglasi kako su svi muškarci isti i predstavljaju potencijalnu opasnost, koje se treba čuvati. Sa ovim tipom žene vi ste konstantno na testiranju da li zavređujete njenu pažnju ili ste jednostavno odmah deklarisani kao nepopravljiv slučaj, poput svakog drugog muškarca. Pokušajte iskrenim razgovorom da utvrdite zašto vaša partnerka ima takvo mišljenje i koja je pozadina takvog odnosa prema muškarcima. Možda je imala neko bolno iskustvo u prošlosti, te pokušajte da je razumijete i pokažete da na vas uvijek može da računa. Ukoliko vam ni to ne pođe za rukom, kraj veze je neminovnost.

13. Promiskuitetne žene

Promiskuitetna žena ne može da zadovolji svoje seksualne potrebe samo sa jednim partnerom i ona nije djevojka koja je 15600781-267500812-love potion živa vatra u krevetu. Seksolozi su davno ustanovili da je za dobru vještinu ispod čaršafa neophodan kontinuitet u seksu sa jednom osobom, sa kojom biste isprobali mnoge erotske fantazije i stekli epitet dobrog ljubavnika. Kada vam postane očigledna njena nestabilnost, odstranićete je kao djevojku sa kojom možete imati vezu, jer niko ne želi zalogaj koji je sažvakan nekoliko puta. Znajte da se takve žene teško mijenjanju, osim ako nije u pitanju mladalačka nezrelost.

Možda jesta ovako, a možda i nije vi prosudite, vaša Saveta 😉

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s