Saveti života

Kyani nito Xtrim iz trougla zdravlja679059

Koji su ključni sastojci Kyani Nitro Xtreme?

Kyani Nitro Xtreme je razvijen na osnovu istraživanja i rezultata u Kyani Nitro FX-u. On sadrži više nitrata, koenzim Q10, magnezijum, cink, hrom i vitamin B3 (niacin). Istraživanja pokazuju da kombinacija ovih pet sastojaka povećava proizvodnju azot-oksida u telu i povećava potencijal organizma da ga koristi .

Koje su zdravstvene koristi od ovih dodatnih sastojaka?

CoQ10
Koenzim Q10 ( CoQ10 ) je anti-oksidant koji proizvodi ljudsko telo. Potreban je za osnovno funkcionisanje ćelija. Koenzim Q10 pomaže u generisanju do 95 % energije ljudskog tela. Nivoi CoQ10 se smanjuju sa godinama i usled hroničnih bolesti. Ovaj molekul promoviše zdravlje kardiovaskularnog sistema i poboljšanje protoka krvi.

Magnezijum
Magnezijum pomaže konverziju ugljenih hidrata, belančevina, šećera i masti u energiju. On takođe podržava kontrakciju i opuštanje mišića, kao i prenos impulsa kroz nerve. Neke studije pokazuju da je povećanje magnezijuma jedan od najefikasnijih načina za povećanje energije.

Cink
Ključan je za više od 300 enzima u organizmu. Cink ima važnu ulogu u održavanju zdravog imunološkog sistema, energetskog metabolizma, sintezu proteina, ravnotežu šećera u krvi, zarastanju rana i moždanim funkcijama.

5 - Nitro Extreme 1

Hrom
Hrom pomaže pretvaranje ugljenih hidrata, proteina i masti u energiju. Ovaj esencijalni mineral pomaže telu da reguliše nivo šećera u krvi, održava zdravlje srca, poboljšava imuni sistem  i podstiče razvoj čiste mišićne mase .

Niacin ( vitamin B3 )
Niacin je antioksidant neophodan za ćelijski metabolizam. Učestvuje u preko 50 metaboličkih procesa koji pretvaraju ugljene hidrate i masti u energiju. Niacin takođe pomaže da se održi zdravlje srca, podržava digestivni trakt, a promoviše zdrav nervni sistem.

540_293_resize_20130701_fcc67efc9e8b24677651c054d5e83faa_jpg

Kako da izaberem proizvod koji je najbolji za mene?

Kyani Nitro FX je za redovnu, svakodnevnu upotrebu. Kyani Nitro Xtreme je za zahtevne dane. Probajte ih oboje. Kyani Nitro FX  ima blaži ukus i omogućava proizvodnju azotnog oksida. Kyani Nitro Xtreme ima bolji rezultat sa dužim trajanjem u proizvodnji azotnog oksida. Ukus je intenzivniji. Takođe, postoje i dodatni sastojci koji povećavaju proizvodnju azot oksida i poboljšavaju sposobnost tela da koristi azot-oksid. Najviše će koristiti sportistima, poslovnim ljudima, studentima, zauzetim roditeljima, profesionalcima svih vrsta.

760_356_csupload_60436186

Sve proizvode u online prodavnici na sledećem linku : https://tetkasaveta.kyani.net/r/usa/en/main

U sledećem članku o kompletnom trouglu zdravlja i o njegovim lekovitim svojstvima, ako imate pitanja, tu sam da vam odgovorim, ovde na blogu, mejlom , skaypom ili telefonom. Podatke imate a baneru sastrane.

14 15

Ljubi vas vaša tetka Saveta 🙂

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s