Saveti života

APP – Brojs – lečenje prirodnim putem ( odgovor na pitanja )


Dobijam puno poziva za savetovanje za lečenje Brjosovom terapijom, ili Antiparazitni program.

Postavljate mi pitanja za sve moguće bolesti, za koje sam čula , za koje sam možda negde čula ili za koja uopšte nisam čula. Na svim poljima od mozga, glave do prsta, rana pa i nešto što sam samo načula, CRVI koji izlaze iz tela, i gde se kosti kalcifikuju. Nisam vemoguća, ali ono što znam podelim sa vama, ne očekujte od mene da imam čarobni štapić, kojim se nešto može samo od sebe prevaziči od psihičke i fizičke prepreke koja je dovela do vašeg obolenja ili obolenja vašeg bližnjeg. I najgore je sa onima koji mi se jave kada je sve uzelo maha, kada je organizam izcrpljen i oni izgubili veru. Mada iskreno govoreći i ako sam surovo iskrena, mnogima prija makar i taj razgovor i „podigne“ ih koliko toliko, pa smatram da sam im ipak negde pomogla-

Pišem knjigu za sve vaše odgovore, ali to neće skoro, pa da vam nešto objasnim. Znam da vam neću otkriti toplu vodu, ali možda kada pročitate još neki put utuvite to sebi u glavu i stvarno počnete voleti sebe.

medicina-preventiva1-620x3501

Kao prvo, PREVENTIVA , to je njabitnije za sve od deteta , pa i onih koji imaju 90-100 godina.

Juče sam poslal muža , da uradi preventivni pregled, labaratorija i ono osnovno, ima 67 godina i to je baš potrebno, mada je on fala Bogu zdrav. Lekarka, ga poslal kuči, pod izgovorom da nema vremena, da se javi posle prvog, da mu zakaže, ti si zdrav. I neka je zdrav, ali slušam mnoge ništa mi nije falilo, nego me zabolelo to i to, i ono metastaze već po čitavom telu, pa to je to što neke signale ste jednostavno prevideli, a kada redovno idete na kontrole PREVENTIVNE, shodne vašim godinama, i ako dođe do nekog obolenja otkriće se u ranom stadijumu i tu vam već mogu MNOGO pomoći. A ovu doktorku ja ću da ispreslišem posle prvog, a vi ako imate vašu takvu budite uporni i ostavrite vaša prava.

Drgo je PREVENCIJA , redovo čistite svoj organizam, održavajte ga baznim, održavajte psihičku higijenu, meditacijom, hobijem, druženjem u društvu koje vam prija, a ne iz mode. Zato imate milion saveta na internetu, ali proverite čije savete sledite, da li je to marketing ili stvarno je dobar savet. Pr. ovaj napitak je zapalio internet, soda bikarbona lek za sve i slično. Sve je lek na svoj način, mislim konkretno na sodu bikarbonu, ali i ona ako se nepravilno koristi bude štetna. Ako je nešto za nekog dobro, za drugog nije, to treba da ste do sada shvatili da je svaki organizam jedinka za sebe, i da ono što drugom prija, drugom šteti.

medicina-preventiva

 

Kad pozovete , malo duže pričamo da bih osetila koliko mogu iz vašeg glasa, vaše priče da osetim šta je to za vas najbolje, i opet vam NAPOMENEM da je to moje iskustvo, a ne vaše da vi sami morate osetiti šta je za vas najbolje, i ne nemojte bežati od lekara, samo nađite onog ko vas sluša šta pričate, da bi vam uspostavio pravu dijagnozu i odgovarajuću terapiju.

Nemojte bežati od alternativne terapije, ali i to dobro proverite. Opet navedem primere, prodaju vam čajeve po Brojsu, po 200 evra, suludo, to se kuva svaki dan i postoji posebna procedura kako se koristi, kompletna terapija koju sami kupite u prodavnici zdrave hrane je oko 100 evra, zavisi koliko vam soka treba, jer to je individualno. Sve o tome imate u knjizi Rudolfa Brojsa, koju vam šaljem elektronskom poštom, ako je ne nađete u knjižari, a i tamo je oko 400 dinara. Knjiga je davno napisana, i potrebno je neke stavri malo dopuniti , recimo meditacija, stalna šetnja, kako piti čajeve , korišćenje arometerapije i td. Kažem svako je priča za sebe.

Ako koristite dva puta godišnje APP program, i ako možete po 21 dan Brojsa svake ili svake druge godine, vaš organizam će biti stabilan, normalno ako vodite normalan život, bez cigareta, sa smanjenim stresom ( jpoj nemojte molim vas kako bez stresa, samo je pitanje da li vi to želite ili ne, da li volite sebe ili ne, ako ne možete sami tu su stručnjaci, savetnici i osebe koje mogu da vam pomognu, samo morate da potražite pomoć ), što pravinija ishrana i td. I OSMEH

Star Dude Animation2

Htela sam da vam dam primere odgovora na vaša pitanja, ali nažalost imam takav mehanizam da izbrišem iz svoje memorije vaše priče, ukoliko bi ih ostavila bilo bi to mnogo bolesno za moju psihu, jer niko od vas me neije pozvao da se pohvali nečem , već nažalost sa problemom, ne žalim se na vas, samo objašnjavam zašto ne pamtim.

th_58_0

Evo, ono što je bilo danas, sveže mi je, prvi poziv je od gospođe čiji je otac, sa dekubitima, koje je dobio u zdravstvenoj ustanovi, čovek sa svojih 93 godina. Sa njom sam se lepo popričala, objasnila joj kako da mu smanji dekubite, kako da mu olakša, jer zapalenje pluća koje je dobio, koga su po običaju zbog godina naši medicinski radnici zanemarili i td. Kupila je ona sada dekubitni dušek, ali joj niko nije rekao da je to trebala pre da uzme ( stariji i bolesni od akutnih bolesti , brže dobiju dekubite, za veoma kratko vreme ), da i ako je na tom dušeku, treba da mesto dekubita oslobode od podloge, jasatucima, takozvanim đevrcim – jastuk u obliku đevreka i td. Nažalost, ja sam mogla samo da je  savetujem, kaže da joj je priča samnom prijala i da je dobila snagu da podnese svoju „muku „.

Drugi poziv je bio takođe od ženske osobe, koja ima miom na materici i polipe, predložena joj je kiretaža, ima obilne menstruacije , slab imunitet, a vegiterijanac je godinama. Tražila je APP program, ali smo malo duže porazgovarale i dala sam joj još neke savete.

Prvo mi nije bilo baš jasno ako je vegeterijanka, zašto joj je organizam kiseo, čim stavra strana tela, u principu to nebi trebalo , ali nije svaki oragnizam isti, a moguće da ona negde greši u ishrani.

Ok, App program će joj očistiti organizam dosta, ali treba da ga ojača, predložila sam joj Kyani trougao zdravlja, zašto njega.

O ovome moram malo podobnije da objasnim, jer se to ne odnosi samo na nju, već i težim bolesnicima zašto preporučujem.

 

 

 

I ništa nije čarobni štapić, nište ne može preko noći , za sve je potrebno vreme, nekom manje , nekom više. Ništa i nije došlo preko noći, samo vi niste na vreme otkrili jer ete zaokupirani bili drugim stavrima u životu 😦

Da se vratim na prethodnu gospođu,  o kojoj sam počela da pričam. Sama je izabrala da prvo krene alternativnim putem, znači APP, predložila za anemuju Kyani, uporedno da se ispira žalfijom i nakon toga tampone natopljene kantaronovim uljem, koliko dana u mesecu joj dozvoljava mesečnica, za obilne menstruacije da pije čaj od hajdučke trave. Pa , kada to sve odradi, da ide na pregled, ako je još šta ostalo, „skine“ Brojsovom terapijom.

To je moj savet, kako će uraditi ne znam, ovo je pomoglo na ovaj način mnogim. Htela je odmah da naruči Kyani, rekoh joj da prvo sve stavi na papir, razmisli šta hoće od života, pa polako da krene . Ponekad je noć, mudrija od dana. Šta to znači, znači to da ona mora da odluči kako će dalje, ne mogu ja niti bilo ko, potrebna je njena VERA

To isto i kada me zovete za vaše bližnje, ne možete vi im pomoći , ako oni neće ili nemaju veru u to što im vi pričate, ne možete nikoga naterati. Možete mu sve predstaviti, ali potražite pomoć i od drugih ,psihologa, lekara i td. Tražiti pomoć od psihologa, nije sramota već potreba, i za bližnje i samog pacijenta.

Ovaj tekst sam imala potrebu da napišem, nadam se da sam neke stavri objasanila mnogima, jesam  surovo iskrena prilikom razgovora, jer ne želim da dajem lažne nade, tamo gde ja ne mogu da pomognem, ali ako znam da neko drugi može preporučujem. 

I dragi moji, ako se ne javim na telefon, nisam u mogućnosti, ili obrađujem pacijente, ili masiram ili jednostavno jedem, kupam se , u prodavnici sam i td. Ja nisam zavisnik od telefona i ne nosim ga svuda sa sobom,ali pozovem sve propuštene pozive ili jednostavno vi pozovite za sat dva.

Stojim vam za sva pitanja na raspolaganju, imate kontakt telefon ili mejl :

Ljubi vas vaša tetka Saveta 🙂

 

 

1 мишљења на “APP – Brojs – lečenje prirodnim putem ( odgovor na pitanja )”

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s