Brojsova terapija - licno iskustvo

Moj revolt na neozbiljnost porodice obolelih!


Puno Vas sprovodim kroz brojsovu terapiju, ili vaše bližnje, ali Vas molim da me NELAŽETE, o stanju pacijenta i pre terapije i u toku terapije. Vaša laž direktno šteti vašem voljenom biću, ne meni, jedino ako želite da nekoga okrivite zašto mu nije dobro od terapije, ili nečega. Ili ono što je načešće , priznali VI ili ne, radite to da bi drugi rekli kako ste se trudili oko nekoga, ali nije se dalo, da vas drugi tapšu po ramenu.

Znam ja da ovo sve zvuči surovo, ali mi je dosta licimerstva, nisam ja imala nikakve neprijatnosti, pa ovo pišem, ali mi je dosta matretiranja bolsenih, rad tapšanja nekoga. Ja sa njima saosećam, i teška je ta empatija prema njima, to zna onaj koji je kroz to prošao.

Ima Vas puno koji ste puni entuzijazma kada krene ta terapija, ali koja traje 42 dana i treba još 42 dna da se ona završi i sve to vreme treba da ste uz svog voljenog bića da sve to izgura. Tu su i fizički i emotivni padovi koje trebate progurati. Pa ako se odlučite da bidete uz takvu osobu spremite se na sve to!

Jedna je stav što svi VI tražite pomoć kada isprobate sve vrste humane i alternativne medcine, kada sve iz rela otstranite, ili im se telo napuni metastazama.

Treba da znate svim tim metodama vi ste taj organizam izcrpeli do daske i onda se nadate da može da se bori. A da pre toga niste oporavili organizam. Glavna rečenica vam je da počnemo što pre, da nebude kasno. Nažalost VI se kasno javite za pomoć.Parafraziram “ Osušili ste biljku pa je potapate u vodu da ozdravi“, eto to VI radite.

Pa onada u toku terapije ne poštujete pravila, pa vam terapija nije dobra. Vi ste rekli da će ozdraviti i sl.

LJUDI ja vam pričam lično iskustvo, baš kakvo je bilo, nisam bila na operacijama, hemeoterapijam, zračenjima, na vreme sam otkrila jer slušam svoj organizam, jer redovno se kontrolišem. Ne čekam metastaze, pa da ne znam šta bih pre da lečim njih ili primarni kancer.

Ili  ne može na noge, a ne kažete mi da se okliznuo i pao i povredi se,  krivite terapiju, a ne pad. Narode bre, vi ne lažete mene već sebe i tražite neko opravdanje pred onim gore.

Ostavljate pored bolesnog osobu koja i sama treba pomoć, a kamoli da ona nekom pomogne, bez obzira na njenu/ njegovu želju. Tu je jako bitna jaka psihička ličnost, a ne ona koja gleda kako joj se voljeno biće s kojim je provelo trideset, pedeset godina braka topi. Ti je potreban i psiholog- psihoterapeut, onaj koga svi izbegavate jer se stidite, da neko ne misli da ste ludi, a ne znate da vam on pomaže i vama i bolesniku da se nosti se bolešću i da je uspešno prebrodite, da iz cele priče svi iazđete „čitavi“

Knjiga je odlično napisama, ali morate je izčitati, a to znači čitati je i deset puta ako treba, i ne misliti da sve znate. Ima u toj maloj knjižici hiljadu sitnica koje vam se čine nebitne, a jako su bitne.

Tu sam vam uvek i sami znate kada god ste me pozvali sa strpljenjem sam vam objasnila šta vam nije jasno , i po nekoliko puta isto ( često prečujete ili čujete ono što vi hoćete da čujete ).

I da znate nije svaki lek iz Rusije čaroban, ili ako je iz inostranstva, ili ako je zabranjen. Recimo, „Pije on lek iz rusije, „, a šta sadrži taj lek, koja mu je namena, nemate pojma 😦

Ne kažem da neki lekovi nisu dobri,a li treba da znate koji, a ne reko mi komšija , pa nejgov prijatelj i td.

Kada vas pitam o zdravstvenom stanju, često preskočite da kažete da je imao/la operacije, hemoterapije, da nemate skorašnju labaratoriju, a da nemate vremena da izvadite novu, MORATE da počnete sa Brojsom, to je jedini spas i tako dalje. SVAŠTA se naslušam.

Jesam ljuta, jesam jer mi je žao tih ljudi, a i vas koliko ste nesvesni, uplašeni a ne tražite pravu pomoć ni za njih ni za vas.

Ne mogu više da pišem, a imala bih joj što šta!

 

Tetka Saveta 😦

PS. S brda dola je tekst, ali tako su mi išle emocije, a neću protiv njih!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s