A koji su to razlozi da ženu nateraju da vara!

slika-167

Kada žene varaju onda je to obično iz sasvim drugačijih razloga nego kada to čine muškarci.Saznajte deset razloga za ženski preljubu i kako ga spriječiti.

1. Traženje pažnje, naklonost

Žene se obično ne upuštaju u afere i varanje kad dobijaju manje seksa od strane svog partnera. Žene varaju pre svega zato što osete manjak pažnje i naklonosti od strane partnera.

Nedostaje im blizina, povezanost s partnerom i osjećaj da su voljene. Pokažite joj da su vaš posao, prijatelji i hobiji na vašoj lestvici prioriteta daleko iza nje. Ne zatrpavajte je dakle svim problemima koji vas muče na poslu. Najpre osigurajte neko vreme samo za vas.

images (2)

2. Traženje savršenstva

Neke žene se upuštaju u varanje zato što uvek žele i traže nešto više. U svom partneru stalno traže greške. Najvjerojatnije to nezadovoljstvo s partnerom izvire iz ženskog nezadovoljstva sa samom sobom.

3. Prijateljstva koja su više…

Žene često ne znaju da postave jasne granice prijateljevanja. Mnogo puta zato dolazi do flerta. Prijatelje dosta puta puste preblizu i upravo se oni nađu pri ruci kad se posvađaju sa svojim partnerom i odu kod prijatelja po rame za plakanje.

Rezultat povređene žene i zaštitničkog muškarca je u dosta slučaja seks. To naravno ne znači da joj trebate zabraniti prijatelje, niti to znači da se ne smete nikada svađati.

Naravno da žena može imati prijatelje i da se vi smete svađati. Samo se pobrinite da vi budete nezni najbolji prijatelj i da je ne ispuštate iz ruku dok ne porazgovarate.

-252-Hrkanje

4. Obezvređivanje

Neretko se žene u vezi osjećaju potpuno obezvređene i necenjene. One žele osjećaj sigurnosti i samosvesti koji s vezom dosta puta izgube. Žene u kući podupiru više uglova. U najvećem broju slučajeva to rade potpuno neopaženo.

To ipak ne znači da žene ne žele biti zapažene. Za pohvale i zanimanje za njezin život će vam biti sigurno zahvalna. Još će zahvalnija biti ako osim toga ponekad i priskočite u pomoć. Ako će se pored vas osećati kao vaša mama i kucna pomocnica, sigurno će zadovoljstvo potražiti negde drugde.

5. Komunikacija

Nedostatak komunikacije s partnerom i preterana komunikacija sa svima ostalima sigurno ne utiče blagotvorno na ženu i njen odnos prema partneru.

Jednom rečju, kad u nenom životu dođe do većih promena, pobrinite se da vi budete njen prvi i najvažniji sugovornik. Time ćete joj dati osećaj važnosti, zanimanja, a pobrinućete se i za to da neko drugi neće biti taj koji će joj nuditi sve to i još ko zna šta.

6. Kažnjavanje

Žene varaju kad su povređene. Na taj način su neke majstorice osvećivanja. Seks s drugim je kažnjavanje koje će teško što premašiti. Istina je, da ponekad takva osveta uopće nije tako slatka kako se čini u prvi trenutak.

7. Središte pažnje

Neke žene tako snažno žele da budu u centru pažnje da im  nikada nije dosta. Šta više muškaraca joj se divi, time je zadovoljnija i zadovoljena. U takvim slučajevima je teško bilo šta promeniti. Lakše nego nju ćete verovatno promeniti sebe i vaše doživljavanje vaše veze.

8. Udvaranje

Udvaranje nije nešto u čemu uživaju samo muškarci. Za udvaranjem čeznu i žene. Naravno da niti muškaraci niti žene obično ne misle da će tu svoju želju tažiti u vezi. Kao da važi nepisano pravilo, koje kaže da se muškarac udvara jednoj ženi samo jednom.

Prekršite to nepisano pravilo i počnite joj se ponovo udvarati. Pozovite je na sastanak, pošaljite joj nestašan sms ili e-mail. To vam neće oduzeti previše vremena, a rezultati će biti iznenađujući.

images (1)

9. Usamljenost

Varanje je popunjavanje praznine. Mnoge žene se ne žele mučiti skupljanjem pukotina nakon prekida odnosa. Nemaju snage i hrabrosti za kraj, odnosno novi početak, pa se radije prepuštaju varanju.

10. Majčinstvo

Obaveza i briga, koju oseća prema detetu i prema vama dosta puta joj uzme svu energiju. Ali ne i želju. Pobrinite se za to da vrata vaše spavaonice puštaju i vanjski svet unutra. Neka ne bude majka, nego najpre žena. Većina žena u sebi skriva macu, koja želi da je pomilujete. Pažljivo osluškujte i čuti ćete je.

b28-cheati

Žene dakle ne varaju zbog neumerenog libida (iako ima i toga), već pre svega radi svih ostalih potreba koje su nezadovoljene. Iskrica u braku je dragocena. Važno je da to znate i da  se trudite sačuvati je. Kada se jednom ta iskrica ugasi, teško ju je ponovo upaliti.

 Izvinite za velika slova, jednostavno je komp poludeo 😦

Ljubi vas vaša tetka Saveta 🙂

2 мишљења на “A koji su to razlozi da ženu nateraju da vara!”

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s