Melem za bronhitis

MELEM ZA BRONHITIS

Ovaj melem sam koristila na svojoj deci kada god su se prehladila ili imala curenje iz nosa.

Tri puta dnevno po kašičicu, imunitet im nije padao, sluz i šlajm su se izbacivali putem stolice ili povraćanjem, i nisu ostajali u plućima.

Kod onih koji imaju bronhitis oslobađa bronhije šlajma na isti način, stim što kod bronhitisa koji je „uzeo maha“ preporučujem inhalaciju bosiljkom i uljem mente, koje se pokazalo odlično i kod ljudi koji su koristili pumpicu posle nedelju dana više je ne koriste, kao i kod astme.

UTISCI  JEDNOG KORISNIKA MELEMA ZA BRONHITIS:

“ Здраво тетка😏 Као што сам обећао, стижу „исклесани утисци“.
Мелем за бронхитис сам користио 2х.Први пут мање од мјесец дана, зато што се нисам придржавао савјета да узимам 2х дневно. Узимао сам га некад 3х,а некад и 5х у току дана по једну кафену кашичицу. Радио сам то по личном нахођењу, јер сам тако осјетио да треба. Тај мјесец сам такође учестало користио пумпицу, више пута у току дана. Оно што сам примјетио, а раније с другим препаратима то није био случај, јесте да сам одмах у року од 2-3 мин избацивао мању количину шлајма након узимања мелема. Направио сам паузу од 7дана,а у међувремену поручио другу теглу мелема. Оба пута сам поручио теглу од пола килограма. Иако дјелује мало, та тегла, ако се узима 2х дневно, траје цијелих мјесец дана.
Други мјесец сам запазио да избацујем мање шлајма и истовремено да користим мање пумпицу. 19-и дан сам открио да немам више потребу за пумпицом и то је потрајало 2дана.Потом сам је опет користио једанпут и након тога више не. 26-и дан сам помислио да би могао и потрчати,јер сам осјећао да су ми плућа потпуно чиста, а и престао сам искашљавати. Наредни дан сам и потрчао, али с пумпицом у џепу за сваки случај. Након 50-ак метара је кренуло отежано дисање и да излази опет шлајм. Искашљао сам се, али овај пут је било свијетло зеленкасте боје и скроз другачије у односу на прије. Пумпицу нисам користио и након тога сам опет наставио трчати, неких стотињак метара. Наредних дана сам повећавао раздаљину, пумпицу више не користим и не носим са собом. Отад сам још трчао, возио бицикл и примјетим да кад повећам напор, избацим мало шлајма, али дишем пуним плућима. Тетка, ово је отприлике то. Прошло је 20дана од како сам завршио с мелемом. Можда га опет поручим некад касније, ако затреба. Сад сам задовољан и ХВАЛА од мене. Руке ти се позлатиле.“

Alergični na proizvode od meda ne mogu ga koristiti.

Mogu ga koristiti deca od godinu dana, pa do starih osoba.

Pakovanje tegla 1/2 kg ( 2500 dinara ) i 1kg ( 5000 dinara )

Iz biljne apoteke vaše tetka Savete 🙂