Silva metod ( nastavak )!

silva

GLAS SE ŠIRI

Godine 1966. ljudi iz Amarila u Teksasu koji su slušali predavanja Hose Silve o njegovim rezultatima ponudili su mu da istraživanje nastavina njima. Tako je nastao prvi komercijalni seminar Silva metoda. Dve godine Hose Silva je bio jedini predavač. Godine 1969. pridružili su mu se i drugi te je Silava Metod počeo da se širi, prvo u SAD-u , a onda i u drugim yemljama sveta. Od tada do danas, Silva Metod je prisutan u mnogim yemljama sveta, na raynim svetskim jeyicima, kao što su Č španski, kineski, francuski, koreanski, italijanski, japanski, portugalski i td.

Koa što je pomogao milionima drugih, Silva Metod može pomoći i vama, jedini zahtev jesu : sledi upustva koja vas uče kako da uđete u unutrašnje svesne nivoe, koristite tehnike i vežbajte i vežbajte.

 

KADA ZAŽELITE DOBIĆETE POMOĆ

Zapamtite da možete obnavljati Osnovni seminar bilo kada u budoćnosti. prteporučljivo je da ga obnavljate jednom godišnje kako biste dobili nove ideje za korišćenje mentalnih.

Obratite se vašem predavaču Silva Metoda kad god vam je potrebna pomoć. Možete i direktno da pišete u Laredo. Godine 1982. osnovana je Međunarodno udruženje diplomiranih polaznika Silva metod ( SIGA – Silva internacional Graduate Association ). ono ima svoje sedište u Laredu i organizuje mnoge programe koji diplomiranim polaznicima pomažu da najbolje koriste tehnike Silva Metoda.

Kao diplomirani polaznik Silva Metoda pridružujete se mnogim ljudima  u korišćenju nasledsta koje vam je ostavio da bi ste poboljšali život na ovoj planeti i pretvoriti naš svet u raj!

 

PS : Potrudiću se da ne čekate više od dva dana na nastavk 🙂 Tetka Saveta 🙂

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s