TOTALNA TERAPIJA po Brojsu -moje iskustvo…..

 

 

Uskoro snimak, sa detaljima primene, detaljnija objašnjenja, na osnovu vaših pitanja. Ako imate pitanja postavite ih na tetkasaveta50@gmail.com, i odgovoriću vam u emisiji, normalno bez spominjenja imena, diskrecija je zagarantovana.

Usput sam pronašla dobru knjigu Momento mori, knjiga govori o ponašanju bolesnih,, njihovim potrebama. Kako oni čiji su se bližnji razboleli, a oni zbunjeni ne znaju kako da postupe, kakva su razmišljanja obolelih. Momento mori ili shvati da si smrtan, odličan vodič da pomognete sebi i pacijentu.Jednostavno, jasno sažeto, na primerima iz prakse u direktnim kontaktima sa obolelima. Možete je naručiti na mejl: tetkasaveta50@gmail.com

Knjiga koja je imala promocije u više gradova Srbije, 29.3.2018 u Kruševcu, a u maju mesecu na Kongresu psihologa Srbije.

 Poslušajte Petra Jeknića, i njegovo iskustvo

 

http://masazatijana.wordpress.com/2013/11/11/poseban-akcenat-na-brojsovu-masazu-kicme/

Ovo su neka dodoatna objašnjenja na ovom linku :

https://tetkasaveta.wordpress.com/2016/05/18/app-brojs-kyani-lecenje-prirodnim-putem/

Mnogi me pitaju gde da nađu čaj Meum Mutellina, evo linka : http://www.breuss-dorn-shop.de/Breuss-Fasten/Breuss-Fastenzubehoer/Muttern-Meum-Mutellina.html

 

Iz emisije Jovana Memedova Sasvim prirodno, iskustvo čiča Pere:

 

 

Dragi moji moram da vam još jednom ponovim Brojsovu terapiju treba da drže samo ONI KOJI ŽELE – VERUJU, ne ako vi rođeci , prijatelji želite. I kada i gde je ta terapija moguća zavisi od hiljadu faktora. Da li je uspešna, JESTE, ako se pridržavate svega što je napisano u knjizi, i posle toga promenite način života. Jesam malo gruba, ali iskrena, ne dajem lažne nade.

Moram da vam naglasim da žena od 90 godina, koja ima influencu srca desetak godina, sada probleme sa bubrezima i td. sa kojim razlogom joj primenjujete terapiju kada njen organizam se ne obnavlja, samo je mučite. Ako joj u životu niste pružili dovojno ljubavi, molim vas ne vršite nad takvim osobama eksperimente. Da bi se prošla terapija, mora se biti psihički zdrav, i još dosta predispozicija da bi se sprovela sa uspehom.

Hoću da vam dam savete LIČNO, ako pacijent ne može da dođe njgovu sliku da ponesete u trenutnom stanju u kojem je i sve rezultate od lekara, i spisak šta ste sve na njemu primenjivali do sada! Sakazivanje na telefon 0631954621 ili mejlom tetkasaveta50@gmail.com

 

Ko nema knjigu Rudolfa Brojsa neka pošalje mejl na : tetkasaveta50@gmail.com , poslaću mu. Odnosno imate na ovom linku:

http://korakdokraja.weebly.com/uploads/4/4/6/2/44628661/rudolf_breuss_-_rak_leukemija_i_druge_bolesti.pdf

1.09.2000 godine. skenerom, ustanovljen mi je kancer pankreasa, a tumor markerima ustanovljeno je  da je benigni! Trebam da naglasim da mi je 8.09.2000g. preminuo  otac od kancera pankreasa, koji je kod njega bio maligni 😦

Možete onda zamisliti moje psihicko stanje, a da nisam naglasila da sam na skener išla u Niš jer tada kod nas još nije postojao i da sam išla potpuno sama bez bilo čije podrške, jer nisam nikoga htela da opterećujem sumnjama doktora 😦

Nažalost po mene slutnje doktora Zorana Trifunovica, kome se ovim putem zahvaljujem, su se obistinile! Vidite da po datumima ubrzo mi je otac umro, i ja sam ostala zapanjena , uplašena i očajna. Deca su mi bila 12 i 15 godina, kada im je majka najviše trebala.

Posle sahrane oca, otišla sam 15 dana na Zlatibor, program Čigote! Tu sam se ishranom, a ujedno i psihički oporavljala, jer sam se za godinu dana ugojila 25kg, bez vidnog razloga ( kasnije su utvrdili zbog nepravilnog rada pankreasa).

Kada kazem psihicki to i mislim, na saznanje da mi je otac umro, da ja imam isto obolenje kao on, da su mi deca mala i da jednostavno ŽELIM  DA  ŽIVIM!

Za Brojsovu terepiju sam čula jos 1982g. i koristila sam neke cajeve, npr. Caj od zalfije ( kako kaze Brojs,“ zašto umirati, kad u vrtu ima žalfije“), na Zlatiboru sam počela bolje da je proučavam, mada sam i ranije kada mi je otac bio bolestan, ali on nije hteo da prihvati cinjenicu da je bolestan i da mu je potrebna pomoć.

Pokušavala sam na razne načine, čak i direktnim razgovorom, što mislim da je i najbolje kod takvih bolesnika jer i svojom autosugestijom mogu sebi mnogo pomoći,ali na žalost moj otac to nije želeo da prizna i prihvati istinu!!!

S obzirom da sam veliki pobornik alternativa ,a  iz stručnih knjiga koje sam našla u biblioteci saznala sam da se ne praktikuje operacija pankreasa, čast izuzecima kojima je to pomoglo, ja sam se odlučila na OPERACIJU BEZ SKALPERA – TOTALNOM TERAPIJOM  PO BROJSU!

Nagovestila sam vam da sam se vec psihicki spremila na Zlatiboru, to je mnogo bitno da se psihicki spremite, da znate šta hoćete, da imate cilj i da njemu stremite!

Moj cilj su prvenstveno bila deca, koja su mi i glavni pokretači uglavno u svemu, ali ŽELELA SAM I DA ŽIVIM!

Terapiju sam nabavila iz Nemacke, sokove Biota i Čajeve, preko jedne agencije koja je bila na Terazijama u Beogradu, ali na žalost više nisu tamo i gubi im se svaki trag. Verovatno je onaj „odozgo“ umešao prste i sve mi se uklopilo! Bilo kako bilo ja sam došla do kompletne terapije i krenula sam po njoj da se lecim tacno po recepturi!

Moram da naglasim da sam sve vreme radila, kuvala, vozila kola itd, što ne preporučujem, najbolje je ako tada možete da mirujete, ali da imate neku prokupaciju koja vas smiruje ( neki hobi, čitanje ili neku drugu lakšu aktivnost), da bi vam dan što pre prošao!

Prvih nekoliko dan sam osecala glad i blagu  glavobolju, ali posle nekoliko dana, sve je to prestalo. Negde posle 10 dana sam osetila takvu nirvanu u glavi, jedan prelep osecaj. Valjda mi se telo oslobodilo otrova, nagovestila sam vam da sam pre trepije koristila Čigotin način ishrane, znači bez soli, kuvan hrana, povrće….., sto je jako bitna priprema kao i psihička, da vam to sve nebi loše „palo“ i da bi sve lakše podneli!

Uveče sam  išla na spavnje najkasnije u 22h, ustajala u 8h, pila čaj, ako je potrebno izvršila klistiranje. U 10h sam pila prvu turu soka od 250ml,a drugih 250ml, sam pila u 16h, tako mi je najvise odgovaralo, a izmedju toga pila sam čajeve!

Odlično sam se osećala, meditirala sam obavezno tri puta dnevno i sebe zamisljala kao potpuno zdravu osobu! Imala sam ponekad u toku dana malaksalost da nisam mogla mnogo da pricam, ali to je kratko trajalo.

Rezultat posle 42 dana bio je sledeci:)

Tumor se potpuno povukao i dan danas ga nemam,

aterome ( masna tkiva) na glavi koja sam imala povukla su se potpuno,

kosa mi se osvežila i probujala,

nokti su očvrsnuli i dobili zdravu boju,

koža mi je bila kao pliš nežna, kakva je i danas,

psihicki sam bila njuravnoteženija u životu!

To je moje iskustvo, receno prostim narodskim recnikom!

MOJA NAJVEĆA GREŠKA JE TA ŠTO POSLE TOGA NISAM PRIMENJIVALA MAKAR  JEDNOM  GODIŠNJE ILI U DVE GODINE JEDANPUT, MAKAR PO DVADESET JEDAN DAN!

I ŠTO SE NISAM PRIDRŽAVALA PRAVILNOG NAČINA ISHRANE, ŠTO SAM UVEK DRUGE STAVLJALA ISPRED SEBE, pa danas imam dijabetes i srčane smetnje! Ali nikad nije kasno da čovek dođe k sebi dok još ima kome, pa tako i ja SVEČANO OBEĆAVAM DA ĆU OD DANAS DA MISLIM PRVENSTVENO NA SEBE PA NA DRUGE!

Ipak sam se vratila PRIRODI, sada jednom godišnje primenjujem po 21 dan Brojsovu terapiju.

U daljem tekstu sam skinula sa interneta kompletnu proceduru koju možete pogledati!Kome treba neka je primeni za zdravlje, a ko je zdrav kao preventivu!

Ljubi vas vaša tetka Saveta, da ste mi živi i zdravi:)

korjenasto_povrce_l
Brojsova terapija nije samo sok od mješavine cikle, mrkve, celera, rotkvice i krompira.
Naravno da ti sokovi neće nikome naškoditi ( pod usloom da su napravljeni od organski uzgajenog povrća), ali tumačiti Brojsovu „totalnu terapiju“ na tako opasno-pojednostavljen način i preporučiti je kao takvu nekome, može samo vrlo površna i neodgovorna osoba.
Ako se pritom još deklarira kao „narodni Lekar“, tada imamo posla ili s prevarantom, šarlatanom ili nekim ludakom.
Zato jer je taj sok samo jedan od sastava koji je uključen u „totalnu terapiju“.
Nikad mi nije bilo sasvim jasno kako to da su ljudi toliko skloni naivno verovati svima ostalima, pre nego sebi samome.
Pođimo od jednostavne pretpostavke – čuli ste za Brojsovu totalnu terapiju, znate da postoji knjiga, pa zašto onda prvi korak nebi bio – nabaviti tu knjigu?!
Pa onda dalje, korak po korak…proučiti sve što se može naći na internetu.
Naoruzati se ZNANJEM, pa tek onda prepustiti svoje zdravlje ili zdravlje svojih bližnjih u ruke nekog „narodnog“ ili „nenarodnog“ lekara, svejedno.
Ne tvrdim da ih nema – pravih, divnih, humanih…ali pritom se nimalo ne dvoumim da ima i onih drugih, koji su spremni na tuđoj nesreći zarađivati.
Uvijek ih je bilo, i jednih i drugih. I uvek će ih biti.
Kako odabrati pravog? Nema drugog načina osim ZNANJA kojim ste se naoruzali prije bitke za zdravlje.
U konačnici radi se o RATU za život ili smrt. A taj rat kao i svaki drugi zahteva najbolju strategiju, ako iz njega želite izaći kao pobednik.
TOTALNA TERAPIJA u prijevodu znači totalni rat protiv bolesti! I to na svim frontovima!
Da bi taj Brojsov sok učinio čudo moraju se strogo poštivati SVA pravila, SVE preporuke „totalne terapije“, a koje se otprilike svode na sledeće:
1.Izbaciti iz kuće SVE otrove,(pogotovo NAFTALIN), sve vestacke mirise, sva hemiska sredstva za čišćenje..uključujući tu i sredstvo za pranje sudova (masnoća se obriše papirnim ubrusima ili oriba zicom, posuđe se opere u vreloj vodi – te je savršeno čisto)
Strogo izbegavati svo keramičko posuđe, a pogotovo plastično! NIKADA u njima ne praviti salatu s sircem ili limunom.
Izbaciti sredstva za omekšavanje, izbjeljivanje, skidanje mrlja…itd. Tu je riječ o jakim hemiskim supstancama koje se teško ispiru iz rublja i koje telo kroz pore kože direkto upija i tako unosimo otrove u organizam isto kao da smo ih progutali.
Kad se radi o teškoj bolesti treba iskljuciti i svesti na minimum sva moguća dodatna trovanja organizma.
Da ne nabrajam dalje…vi najbolje sami znate što ste sve doneli u kuću da biste se osećali „ugodnije“, od mirisnih sveća…preko dezodoransa za osvježivanje vazduha…pa do – raznih alergija i bolesti!
Brojsov savet, koji nema veze sa religijom, ali ima veze sa zdravim razumom, jer su ga još od bibliskih vremena koristili za osvezavanje prostora – TAMJAN.
Iz istog razloga prihvatila ga je crkva za prirodnu dezinfekciju prostora u kojem boravi masa ljudi sa slabim ili nikakvim provetravanjem.
Pokušajte da nabavite tamjan i svakih 14 dana njime pročistiti vazduh, makar u prostoriji gde boravi bolesnik.
Ako neko ne podnosi miris tamjana, jednostavno posle toga dobro i dugo provetrite.
2.STROGO IZBEGAVATI podgrejana jela i dubokosmrznute namirnice. NIKADA ne spremati jela u mikrotalasnoj pećnici.
3.izbaciti šećer iz prehrane i sve proizvode napravljene sa njim.Isto vazi i za bielo brašno, sve suhomesnate i konzervisane namirnice.
4.pozvati radioestezistu koji ce pomoću specijalnih instrumenata proveriti eventualno zračenje iz tla ili podzemnih vodotokova.
„Većina obolelih od raka i drugih teških bolesti imaju krevet na području uticaja geobioloških zračenja“ (Brojs).
Možete verovati ili ne, ali ako pozovete pet stručnih osoba i svi odreda otkriju zračenje na istom mestu, onda je mnogo pametnije pomeriti krevet nego voditi polemike o tome da li je ili nije radioestezija nauka.
5.strogo voditi računa o urednoj probavi ( po potrebi primjenjivati klistire) da se nebi desilo da dođe do samotrovanja organizma, jer primenom „totalne terapije“ telo ubrzano izlučuje otrove.
Iz tog razloga obavezno je uz sokove od navedenog povrća koristiti određene čajeve koji podstiču rad bubrega i izlučivanje toksina (zdravac), čiste krv (meum mutellina), smiruju upale (kadulja) i pomažu disanje stanica krvi (neven) po tačno određenim receptima za pripremu.

Klistiri koji se preporučuju:

4269-Anius-klistir-set-4x250-mL

6. „Uvek sam davao isti odgovor – ja ne mogu preuzeti odgovornost, ako se uz te sokove i čajeve pacijentima daje bilo što drugo za jelo“, govorio je Brojs. U svim slučajevima umrli su samo oni koji se nisu držali njegovih uputstava.
7. Preporuka je i najbolji način lečenja, pravljenje sokova kod kuće, ali samo ako imamo organski uzgajeno povrće. U suprotnom, može se nabaviti gotov sok, ali samo onaj koji nosi naziv BIOTTA! Taj sok bi trebao biti napravljen po originalnoj Brojsovoj recepturi od povrća iz strogo kontrolisanog uzgoja.
U današnje vreme profita, koji ne poznaje ni moral ni čast, vreme koje je prepuno marketinških trikova i sistematskog zaglupljivanja nacija, teško je ikome verovati.
Ali ako nemate pouzdanog dobavljača, ipak je manji rizik kupiti Biottu nego vjerovati „na riječ“ nepoznatom proizvođaču na pijaci.
8. voditi računa o dovoljno fizičke aktivnosti – mnogo kretanja na svežem vazduhu – disati duboko i snažno.
Izbegavati zadimljene prostorije.
9. razmišljati pozitivno, maksimalno izbjegavati sve stresove
10. I na kraju, ono za što niko ne može preuzeti odgovornost osim nas samih i to samo za sebe – neophodno za pozitivan rezultat jest obustaviti primenu bilo koje paralalne terapije ( pa makar to bili i samo homeopatski lekovi).
U Brojsovoj „totalnoj terapiji“ zabranjeno je SVE osim soka od povrća i određenih čajeva i to napravljenih po točno određenom receptu i sa točnim doziranim i vremenskim redosledom uzimanja.

SPRAVLJANJE SUPE OD LUKA Glavicu luka, veličine limuna, zajedno sa smeđom ljuskom, iseći u male komade, lako propržiti u ulju, a posle preko toga naliti oko litra hladne vode i kuvati tako dugo dok se luk dobro ne iskuva. Na kraju dodati neki prirodni začin za supe i dobro izmešati, procediti i uzimati samo bistru čorbu! Ova supa — verićete se — ima odličan ukus

Na kraju da zaključimo – čuda postoje, čuda se događaju…ali samo onima koji veruju u njih.
Osvrnite se u prošlost – promislite što ste jeli poslednjih godina. Okrenite se oko sebe – izbacite sve otrove iz kuće.
Promenite sve što je dovelo do bolesti
Verujte silnoj i čudotvornoj snazi svog imunog sistema – pomognite mu da deluje punom snagom!…i doći ćete ubrzo do puta prema ozdravljenju!
Ako verujemo, ako nešto zaista želimo i odlučimo to ostvariti, budite sigurni da će se sve sile svemira potruditi da se to zaista i dogodi.
Rudolf Brojs i drugi velikani narodne medicine, ostavili su nam jasno ucrtane puteve.
Puteve koji nam se otvaraju kad mislimo da smo došli do kraja i da više nema dalje.
Tad hrabro i sa poverenjem sledimo njihovu zvezdu…
p.s. Brojsova terapija nije nimalo laka i za nju trebaju ozbiljne pripreme, kako psihičke tako i pripremanje, tj. jačanje organizma.
Ja licno nikome nebih preporucila da je primeni bez potrebnog predznanja i pripreme organizma. Upravo zato i iz tog razloga nisam napisala recept za sok po Brojsu.
 
Kako izgleda Brojsova terapija?
Brojs sok od cvekle, celera i šargarepe za 1 litar soka:
Sok od cvekle 0,60
Sok od šargarepe (mrkve)0,20
Sok od celera 0,20
Napomena: Sokovi se pojedinačno prave od svežeg neprskanog, biološki čistog povrća.
Nakon pasiranja i ceđenja određene količine se odmere i pomešaju.
ČAJEVI
Čaj od ljuske krompira
Uzme se šaka sirove ljuske od krompira i kuvati u 2 šolje (250g) vode 2-4 minuta pa procediti.
Čaj za bubrege
Preslica 15g
Kopriva 10g
Troskot 8g
Kantarion 6g
Postupak:
1 prstohvat mešavine preliti sa 1 šoljom (125 g) vruće vode i ostaviti da odstoji 10 minuta. Procediti u veći sud.
Talog vratiti i ponovo preliti sa 2 šolje (250g) vruće vode i kuvati 10 minuta, pa procediti u isti sud (pomešati sa predhodno oceđenim čajem).
Čaj od žalfije (mešani)
Žalfija (kadulja), kantarion, nana, matičnjak.
Jedna zaravnjena kašika žalfije se ubaci u ½ litre ključale vode i ostavi da vri 3 minuta.
Nakon skidanja s vatre u tu vodu dodati po jedan prstohvat kantariona, nane i matičnjaka.
Ostaviti da stoji poklopljeno 10 minuta.
Čaj od zdravca
Postupak: 1 prstohvat čaja preliti sa 1 šoljom (125g) vruće vode i ostaviti da odstoji 10 min.
Čaj za pluća
Muška bokvica 1/7
Ženska bokvica 1/7
Islandska mahovina 1/7
Plućnjak 1/7
Dobričica 1/7
Divizma 1/7
Meum Mutellina 1/7
Postupak: 1 prstohvat preliti sa 1 šoljom (125g) vruće vode i ostaviti da odstoji 10 minuta.
Napomena:
Koristi se podjednaka količina biljaka, a nisu obavezne sve biljke (bolje sve)
Orijentacioni respored pijenja u toku dana. Kada i šta se pije.
Količina:
07.00 Čaj za bubrege 1dl – pola šolje
08.00 Čaj od žalfije 4dl – 2 šolje
09.00 Breuss sok 2 gutljaja – 2 supene kašika
09.10 Čaj od ljuske krompira 2dl – 1 šolja
10.00 Čaj od zdravca 2 gutljaja – 2 supene kašike
11.00 Čaj za pluća 2dl – 1 šolja
11.30 Čaj od nevena 2dl – 1 šolja
12.30 Breuss sok 2 gutljaja – 2 supene kašika
14.00 Čaj za bubrege 1dl – pola šolje
15.00 Čaj od žalfije 4dl – 2 šolje
16.00 Breuss sok 2 gutljaja – 2 supene kašika
17.00 Čaj od zdravca 2 gutljaja – 2 supene kašike
18.00 Čaj za pluća 2dl – 1 šolja
18.30 Čaj od nevena 2dl – 1 šolja
19.30 Breuss sok 2 gutljaja – 2 supene kašika
21.00 Čaj za bubrege 1dl – pola šolje

SVEDOČANSTVA:

Poštovanoj gospođi Tijanić Suzani

  Imam potrebu da Vam se javim i da Vam kažem da sam izuzetno zadovoljan Vašim savetima i pomoći koju ste mi pružili dok sam sprovodio Totalnu terapiju po Brojsu. Bez Vaših saveta teško da bih sve ovo uradio i izdržao. Totalna terapija je vrlo naporna i fizički i psihički, tako da su Vaši saveti bili dragoceni i presudni.
  Šta još savetovati bolesnika bilo kog karcinoma?
  1. Kad Vam lekar otkrije karcinom, sa njihove strane –  to je dovoljno. NE HEMOTERAPIJA, NE ZRAČENJE, NE OPERACIJA!
  2. Nabavite dve knjige, koje Vaš život spašavaju:
– Rudolf Brojs: „Rak, leukemija i ostale prividno neizlečive bolesti“;
– Ernes Ginter: „Život bez bolesti“.
  Na osnovu primenjivanih terapija do sada je izlečeno na stotine hiljada ljudi širom Evrope, pa je i meni to uspelo!
  Kad proučite ove knjige (ne samo pročitate), javite se g-đi Tijanić, bez čijih saveta i iskustva teško da ćete moći da primenite Totalnu terapiju po Brojsu, na br.tel. 0631954621. I ona sama je primenila ovu terapiju na sebi pre 12god. i izlečena je.
  Još jednom SUZANA HVALA!
      prof.spc. Kanački Pribislav, dipl.rukometni trener
P.S. Tata mi je rekao da Vam ovo pošaljem na mail, ali bi ovaj njegov komentar verovatno trebao da se nađe u komentarima koji su javno vidljivi. Zaista ste zaslužili javnu pohvalu! Hvala i u ime njegove porodice. Pozdrav!

174 мишљења на “TOTALNA TERAPIJA po Brojsu -moje iskustvo…..”

 1. Cestitam na istrajnosti :OK:. Nazalost, znam i one koji su se pridrzavali pravila koje navodite i posle vise pojava recidiva bolesti – jednostavno nisu uspeli. Vi jeste i to je divno :OK:. Uzivajte u zivotu najbolje sto mozete :D.

   1. Osoba na koju misim je, nazalost, umrla od posledica bolesti pa joj ne mogu preneti komentar iznad iako verujem da je znala za navedeno, kao sto verujem u Vasu veru i zelim sve najbolje :OK:.

   2. Postovana,
    vec danima iscitavam sve sto je vezano za ovu metodu, interesuje me da li sme bolesnik da koristi lekove za bolove(trodon) , i da li sme da krene sa terapijom ako i nisam pronasla sve cajeve (nisam pronasla dobricicu, meum mutellinu, i obe bokvice). Napominjem da je u pitanju tumor – prostate, a sad je vec presao i na kosti, hemoterapija bila pre godinu dana , a operacija prostate pre 5 godina, zadnjih pola godine se stanje pogorsalo ?

 2. Danas sam malo proučavala sve ono o čemu smo pričale telefonom.Kad dođem u Kruševac jedva čekam da Vas upoznam i malo popričam.Sve čime se bavite odavno mi je na pameti samo mi je bio potreban veliki predah koji mi je omogućila moja beba sa kojom neizmerno uzivam.Do pre 5 meseci nisam umela ni da uživam,ni da odmaram,ne daj bože da se opustim.Petnaest godina rad,rad, i samo rad sa puno stresa.Slučajno se upustih u sve OVOOO.Moram da probam Brojsovu terapiju i o tome sam razmišljala,samo nisam znala da postoji tačna receptura.Veliki poz……

  1. Cajeve mozete naci u apoteci u Beogradu „Bela dona“, u Pozeckoj ulici na Banovom Brdu, a sokove u prodavnicama zdrave hrane, ali da bude iz uvoza Biota sokovi!
   Ja sam i cajeve i sokove nabavila preko jedne firme u Beogradu , uvoz iz Nemacke, ali sam izgubila trag te firme, jer nije vise na istoj adresi!Ako jos nekako mogu da pomognem tu sam ! Pozz

   1. Cajeve sam koristila Josip Pancic, raspitajte se kod njih gde imaju u Skoplju! Kod nas imate u svakoj apoteci sada, a sokove u zdravoj hrani, samo vodite racuna 5 vrste povrca i uvoz iz Nemačke „Biota“, pozz

 3. Koristila sam je, ova je potpunija, i koristicu je, kao sto si opisala. Potrebna je vera i velika upornost da se izleci. zelja da zivte. To je borba ali vi ste na kraju pobednik. Dobar osecaj!
  🙂

 4. Uh, kada procitam ovako nesto, sve vise verujem i nadam se. U julu mesecu, mom tati je otkriven karcinom pluca sa metastazama na kicmi. Primarni je na plucima. Nakon pripreme od 16 dana krenuo je sa Brojsovom terapijom. 50 dana smo bili na planini i sproveli sve kako treba. Nakon 20 dana terapije, bolovi u plucima koje je imao kada se nakaslje, u potpunosti su prestali. Masna tkiva pa cak i neki mladezi su nestali! Na pocetku terapije smo uradili tumor markere i bili su povecani (granica je bila 16, 8 za makro i 3,3 za mikrocelularne), dakle makro su bili 25,5 a mikro 5,5. Nakon terapije, prvi su se smanjili na 9,2 a drugi na 2,1. Tokom terapije nije mogao da pije brojsov sok, povracao je od njega, tako da je bas bilo tesko sve to izneti… Sada se dobro oseca, ali jos snimak nismo odradili. Plasi me jedino glavobolja kju je imao tokom cele terapije, i sada je ima. Pomaze mu panadol… Jos uvek lutamo oko ishrane, ali za sada se pridrzavamo samo presne hrane. Prvi put sam ovde, a nakon snimka cu vas obavestiti kakvi su rezultati. Da napomenem, nije imao nikakvu terapiju…Pisite ako vas nesto zanima. Pakao kroz koje se prolazi jedino jaka vera razresava. Pozdrav i svako dobro svakom!
  P.S Svaka cast tetka Saveti i neka vas Bog cuva!

  1. Za glavabolju ako je pio kafe ili bio pusac, to se organizam cisti otrova i zato su glevobolje, bar se nadam, nisam ja sveznajuca, unos tecnosti da se uvece i masaza vrata i ramenog pojasa, do granice bola. Postoji mogucnost da su mu krvni sudovi u vratu da kazem ukljesteni od naprtosti, pa ne moze koseonik do mozga i to izaziva glavobolju. Primenili ste izvraednu metodu, odlaskom u planinu! Da se makne od stresa i svakodnevnih zapitkivanja.Tako je najbolje. Posle provere , neka prodje jedno dva do tri meseca i neka ponovi terepiju kompletnu. Nadjite mu hobi koji bi ga preokupirao, dosta vremena za spavanje i neka radi vizualizcije da vidi sebe potpuno zdravog. Na ovom blogu bice obavestenja o seminarima na tu temu, poz i svako dobo. Samo vera i bice sve ok 🙂

 5. I ja se nadam i verujem da je neko ukljestenje u prsljenovima jer mu masaza jako prija. On je spreman jos sada da ponovi gladovanje, ali treba jos da ojaca. Smrsao je 22 kg-a, a nakon terapije se ugojio 3,5 kg. nadam se da ce biti sve ok i svakom bi preporocula. Treba dobra organizacija i podrska bliznjih KONSTANTNA! jako je tesko, ali valjda ce se isplatiti. Kako ste se hranili nakon terapije, a i sada?
  Pozdrav veeeliki!

  1. Masazu mora da radi strucno lice i to jako pazljivo jer je on sad u posebnom stadijumu i jos je stariji covek.Blago njemu kada ima tako dobru decu koja su mu omogucila mir ( mir je najbitniji) Pisacu ovih dana do srede najkasnije o ishrani posle tereapije, ali je na klicama, i vise vegan, sto je za njega najbolje jer bi to i dalje unistavalo maligne celije!Pozz

 6. Poštovana Saveta,
  malo sam zakasnio sa nalaženjem pravih informacija i moja supruga je već uradila totalnu histeroktomiju. Još uvek je u bolnici jer je operacija urađena u četvrtak 25. okt.
  Zanima me kako da joj pomognem.
  Za sada je dijagnoza posle prve biopsije lejomiosarkom sa 17 mitoza.
  Čekamo rezultate druge biopsije posle vađenja, a posle operacije nam je rečeno da je supruga bila težak i neobičan slučaj.

  Imao bih neka pitanja.

  Pošto je tek operisana kada može krenuti sa ovakvom vrstom terapije i da li bi možda u početku bilo bolje da pored ovih sokova i čajeva koristi i delom čvrstu hranu ?
  Pošto od operacije u sebi nema sarkom ( ukoliko se potvrdi da jeste bio sarkom),
  verovatno joj neće biti potrebna sva 42 dana Brojsove terapije jer je u telu eventualno ostao samo trag tumora, odnosno tek poneka ćelija??????

  Da li se uz ovu dijetu može koristiti vitamin B17, natrijum askorbat i magnezijum hlorid
  za koje kažu da pomažu u lečenju svih vrsta tumora i da li se uopšte može kombinovati dijeta po Brojsu sa navedenim sredstvima.

  Veruj mi da sam potpuno zbunjen informacijama na koje nailazim i treba mi neko hladne glave da poslažem sve u neki red.
  Supruga koliko sutra izlazi iz bolnice i želeo bih što pre čuti vaše mišljenje na kome vam se unapred srčano zahvaljujem.
  Neša.

 7. E dragi moji. Sa mojim tatom ovako stoje stvri. Psluca, na kojima ima primarni i metastaze su skroz ok, ali metastaza na mozgu ipak postoji. Ima jaaaake glavobolje i poceo je sa trodonima. Jos uvek se ne predajemo, ali je jaaaaaaako tesko. Ako neko nesto zna za terapije bola ili nesto slicno za bolove, javite molim vas.
  Pozdrav svima!

 8. molim vas, imam pitanje . htela sam da cisto radi detoksikacije i boljeg stanja organizma probam tronedeljnu brojsovu terapiju. pa me interesuje da li je dozvoljeno da se pije voda.

 9. Imam vise pitanja 🙂 za vas ..Problem sa kozom hronicna upala (na dlanu,preponi,i usima ) nesto nalik psorijazi vec godinu dana se lecim i lekari jos neznaju kako da mi pomognu.. ,pored toga imam hormonski disbalans i izostanak menstuacije i hronicnu upalu grlica (koju su otkrili nakon hp )materice i oba janika su uvecana i imam velike ciste ,to sam otkrila pre dva dana …Ja bih da pitam ,dali ja mogu da koristim brojsovu terapiju i kako bi najbolji efekat postigla ? Hvala vam

  1. Mozes ih sada naci u bilo kojoj apoteci koja drzi „Josip Pancic“ cajeve, a sokove u apotekama ili prodavnicama zdrave hrane, samo pogledaj da je uvoz iz Nemacke i da ima 5 vrste povrca u njima 🙂

 10. Ja sam pogledala na sajtu instituta Josif Pančić i uopšte nema čaja sa sastavom koji odgovara mešanom plućnom čaju, ni čaju za bubrege, mogao bi da se napravi ali nema opet svih sastojaka a i kako da napravim kad su u pitanju male gramaže čak i kad pomnožim sa 10.

 11. molim Vas, imam pitanje za Vas: imam dijabetes tip 1, hipotireozu i vitiligo (imam 25 god), pa me interesuje da li bi ova terapija pomogla izliječenju neke od ovih bolesti…
  hvala u naprijed…

  1. Ova terapija, moze puno da ublazi vese bolesti, pa da dovede do izlečenja, ali ako pored nje upražnjavate i druge tehnike, meditaciju , vežbe i td . Normalno posle terapije strogo se vodi uredan život, pravilan način ishrane , ako su vam potrebne informacije možete me kontaktirati na 0691954621 ili skajp suzana.tijanic , tu sam da vam pomognem koliko mogu, pozz

 12. Zdravo Tetka Saveta posle dolgo listenje i baranje po internet dojdov do vas fala mu na boga,vo ovaa situacija koja e bolna i strasna sakam da pobaram sovet od vas,posle citanjeto na avsiot blog dojdov do ogromna nadez i verba deka se ke se sredi,veke nemam negativni misli znam deka se ke bide vo red,mora da bide ima uste mnogu zivot pred nas.Sega da pocnam so mojata prikazna..Vo 2008 god vo april mesec na mojata majka koja togas imase 38 god i bese dijagnosticiran tumor na lev jajnik, za zal malignen,operacijata pomina primi 4 hemoterapii,se bese dobro do lani fevruari 2012 koga bese na kontrola tumor markerot i bese 90 i imase metastazi na crn drob,sleduvaa uste 6 hemoterapii koi gi podnese dobro,se bese ok do sreda 22 maj ovaa god koga pak bese na kontrola sto da vidime tumor marker 130 bez napraveno eho ni kompjuter odma pak pratena na hemoterapija,koja sega blagodarenie na nasite poznatstva za sirova hrana bez dvoumenje ja odbivme,resivme taka majka mi ne odi na hemoterapija,resivme da se leci po brojsovata terapija nie sme odlucni i silno veruvame deka se ke bide vo red pa majka mi mora da zivee me ima mene koja naskoro treba da diplomira pa da stane zena,gi ima moite dvajca braka edniot uste srednoskolec, nie sme cvrsto reseni da se leci po ovaa metoda majka mi e mnogu odlucna veruva deka ke izleze kako pobednik,barajki po net ja najdov terapijata celosna od vasiot blog nie planireme da ja pravime doma so nasi proizvedeni morkovi cveklo celer kompir, od caevite nesto ke sobereme sami od planina nesto ke kupime od apteka,ve molam tetka Saveta da ne sovetuvate kako da zapocneme mnogu nie potreben vasiot sovet,sakam da napomenam deka bolesta na majka mi premnogu ja iscrpi mnogu e slaba dali ke moze da ja koristi terapijata,dali ke ja izdrzi ve molam za odgovor..Vi blagodaram vo ocekuvanje na vas odgovor..Pozz Nade od Strumica Makedonija.

 13. Draga Tetka Savete jas gi nemam poslednite nalazi od majka mi samo tumor marker koj i e 130 daleko od normalata,na kontrolata vo sreda ne pravese ni eho ni skener samo tumnor marker,toa se nasite doktori vo Makledonija,ima 42 god,nikogas nee bila debela,sekogas e bila do 50 kg,no sega e mnogu slaba,no se drzi dobro nema bolki,si gi raboti domasnite zadaci ve molam za ponatamosni upatstva cvrsto sme reseni za Brojsa i ubedeni deka ke uspeeme imame golema nadez..Pozz

  1. Ja nikako da napišem članak, jer stavrno imam puno obaveze. Nabavite knjigu Rak i leukemija od Rudolfa Brojsa, ona je odprilike oko 350-400 dinara, tamo imate uputstvo za terapiju. Imate i ovde na blogu. Počnite sa supom od luka, i čajevima i postepeno joj dodajte sokove. Sokove imate u apotekama zdrave hrane, isključivo se oni korieste, jer su organski proizvedeni. jedna boca od 1/2l je 600 dinara, bar u Kruševcu, sadrži 5 vrste povrća. Biota sok.čajeve koristite Josip pančić, imate ih u svakoj apoteci. Omogućite joj mir, pozitivnu atmosfeveru, nemo da budu oko nje ljudi koji pričaju o bolesti i sažaljevaju je. Smej te se sa njom i kada vam se plače. Izvodite je u šetnje, na čist vazduh, ako puši i ne može da prestane, i ne počinjite sa terapijom, nadam se da sam vam bar malo pomog .pozz Saveta, a članak će biti ovih dana:) Osmeh i pozitivno 🙂

 14. Fala vi nogo tetka Saveta od utre pocnuvame samo sokovite i cajevite ke si gi pravime sami doma,zelencukot e proizveden vo nasata bavca,a caevite gi sobravme od planina,dali moze taka oti kaj nas nema takva apteka kade sto mozat da se kupat caevite i sokovite mora sami da gi napravime pozz se najdobro 🙂

 15. Na Brojsovoj dijeti sam vec 8. dan, u cilju detoksinacije organizma. Nemam krize gladi i odlicno se osecam. Jedino ujutru nakon ustajanja osecam slabost, koja prodje nakon konzumiranja prve ture cajeva i soka. Pridrazavam se uputstava i redosleda uzimanja cajeva iz Brojsove knjige, pijem samo kolicine koje se dobiju jednim kuvanjem cajeva (za bubrege, zdravac, mesavina zalfije i za pluca) sa potrebnim razmacima od 10-15 min izmedju svakog, i svaki po gutalj-dva (izuzev caja za bubrege koji pijem ujutru, u podne i uvece po pola solje). Nadam se da je ovo u redu i da nije malo za organizam, iako ne osecam potrebu za vise. Vodu ne pijem, citala sam oprecna misljenja o tome, ali generalno ni za njom ne osecam potrebu. Brojsov sok popijem najvise 200-250 ml dnevno, nadam se da nije malo. jedino sto nigde nisam procitala je da li ovo gladovanje kod devojaka i zena utice na mesecni ciklus, pa ako biste mogli nesto o tome da mi kazete. I ukoliko negde gresim, znacila bi mi sugestija i savet.
  Pozdrav

  1. Draga Jelena, čejeve možeš da piješ i više jer su baš oni ti koji čiste organizam, 2-3l tečnosti bi trebalo da piješ, sokove ne ispod 180ml ni više od 500ml, sve ostalo je ok- Moja preporuka je i meditacije jer na taj način čistiš um i telo, šetnje na čistom vazduhu, po mogućstvu kroz šumu, pored reke i sl. Što se tiče ciklusa ona se reguliše ukoliko nije u redu, ako je ok, sve je normalno, nema prekida ili nešto slično ako si na to mislila, pozz i svako dobro 🙂

 16. Zdravo, evo mene sa jos jednim pitanjem. Moja dijeta se blizi kraju, ostalo mi je jos samo 6 dana, pa sad vec osmisljam jelovnik za prvi period, privikavanje na hranu. Citala sam da bi trebalo da traje koliko i sama dijeta i da se zasniva na presnoj hrani. S obzirom da cu u narednom periodu imati dosta sluzbenih putovanja, pa necu biti u mogucnosti da se tri nedelje pridrzavam tog rezima, trebao bi mi savet kako je najbolje da uvodim hranu. Ne planiram da nakon svega ovoga budem na presnoj hrani, vraticu se staroj, ali izmenjenoj (zdravijoj) ishrani. Hvala i pozdrav 🙂

  1. Zdravo Jelena, pokušaću danas da izbacim članak, o samoj terapiji i posle terapije.U svakom slučaju tečna hrana supice, čorbice i malim količinama, bez hleba. Uvek možeš da poneseš sa sobom, šangarepu, karfiol, brokoli u svežem obliku i da grickaš. Nastavi sa čajevima i obavezno na dva, maksimum tri sata uneseš nešto u organizam.Hranu koju unosiš dugo žvaći jer ti je saa organizam navikao na tečnu hranu, zato je poželjno da to budu supice od povrća. Pozz, ako treba još nešto tu sam. E da ako si uspela da sprovedeš terapiju do sada, budi disciplinovana i u buduće.Saveta

 17. Zdravo, evo mene i nakon dijete. Jedem vec dve nedelje, po malo, ali imam problem sa stomakom koji resavam kozjim jogurtom sa probioticima. Mnogo veci problem mi je nenormalno oticanje u poslednjih nedelju dana, posebno lice i noge od kolona nanize. Danima sam vec po bolnicama zbog toga, ali ni doktorti ne mogu ovo da povezu sa dijetom u potpunosti (proteini u krvi su mi isod donje granice, a to moze biti uzrok oticanja, mada nisu drasticno snizeni, te zbog toga dr ne mogu sa sigurnoscu tvrditi da je zbog dijete). Da li je jos neko imao ovakva iskustva? Hvala i pozdravcic 🙂

  1. Ovako, sto se tice prvo stomaka, hranu koju si konzumirala trebala je da bude tecna, da se uzima kasicica, po kasicica, dok se organizam navikne.
   Drugo ti si tom terapijom ocistila organizam, oticanje moze da se javi kao reakcija ( alergija ) na neku vrstu hrane.To ostavljam doktorima, ali oticanje se javlja kod srčanih problema i nepravilnog rada bubrega.
   Moje iskustvo je da otoke nemam po desetak meseci , kao ni bolove u nogama.( a bolovi pre terapije budu takvi da jedva idem uz ili niz stepenice ) ali redovnim terapijama, jednom u godinu dana po 21 dan to se svelo na minimum.Javi molim te sta se dalje dešava, pozz 🙂

 18. Prve nedelje sam konzumirala tecnu/kasastu hranu, a onda presla na sitno secakno presno povrce i tome dodala samo supice i kuvano povrce iz supe, sve sitno seckano i uz dugo zvakanje. Vec nakon dva dana sa kasicama stomak mi se mnogo naduo, a kasnije su krenuli i blovi, cak i na dodir. Buduci da sam u invalidskim kolicima vec godinama (saobracajka i povreda kicme) morala sam da odem kod dr zbog raznih moguvih komplikacija. Rekli su mi da su u pitanju gasovi, koji ostaju u crevima jer je dijetom unistena crevna flora, tj. korisne bakterije koje neutralisu gasove nakon varenja. Preko jogurta, „Kozjeg cuda“ bogatog probiotskim bakterijama i lanenog semena koje dodajem kasicama i sokovima, ovaj problem sam prilicno resila i sad mi je vec mnogo lakse, a creva su pocela normalnije da rade.
  Sto se oticanja tice, bubrezi i srce su mi ok, to su odmah iskljucili. Moguci uzrocnici su smanjeni ukupni proteini, urea i albumin u krvi (kao posledica gladovanja), ali sve je to malo ispod donjih referentnih vrednosti, pa ne bi trebalo da izazove ovolika oticanja. i ALT transaminaze su mi povisene, pretpostavljaju zbog mnogo toksina koji su se izlucivali preko jetre, ali to ce ubrzo surutka regulisati, tako da ne brinem. Danas sam dobila dve inekcije steroida i protiv alergije, a od sutra pocinjem antialergijsku terpaiju pronizonima i jos nekim lekom za suzbijanje alergije. Ne znam da li sam ja nesto pogresila tokom ili nakon dijete, ali generalno i doktori jako malo znaju o brojsovoj dijeti (oni koji uopste nesto i znaju), a ja bih volela da je sprovodim jednom godisnje, bez gresaka i posledica, naravno. U svakom slucaju, javljam ishod i rezultate jer sam im za analize ostavila bas pola litre krvi 🙂 Pozz 🙂

 19. Kao sastojak Brtojsovog soka pominjete cveklu, sargarepu, celer, rotkvu i krompiR.
  Zatim opisujete sastav soka:
  SOK OD CVEKLE 0,60
  SOK OD ŠARGAREPE (MRKVE)0,20
  SOK OD CELERA 0,20

  Ovde nema krompira?
  Da li je ovo greska? Da li u soku ima ili nema krompira?
  Totalna terapija, kako pisete trazi striktno pridrzavanje. Trebalo bi da u tom slucaju imamo precizne normative i sastojke kojih se treba pridrzavati.

  Kaze se da treba izbaciti brasno, a u nekim receptima koje prilazete koristi se brasno pa i neke namirnice koje sadrze masti zivotinjskog porekla…. spremamo na vodi, a i ona je prepuna hemije, hlora, algicida i cega sve ne… ne mozemo uvek imati cistu izvorsku vodu. I ova flasirana sigurno ima neku hemiju za konzerviranje. Bice da je u terapiji najvaznija stvar jaka volja, a ishrana je od manjeg znacaja?

  1. Da bi dobio jasne odgovore, prvo pročitaj knjigu od korice do korice, i sve ce ti biti jasno. Ako piješ čaj od kore krompira, ne piješ ga u soku.
   Drugo posle terapije za sve postoji poseban vid ishrane, zavisno od stepena bolesti. Preporučuje se vegan ishrana, a ja te primere što sam dala su moji lični , kako se ja hranim. I dalje NAGLAŠAVAM, bitna je ishrana, meditacija, pozitivan stav , vežbanje. Ništa samo jedno već sve obuhvatno. Ja ne mogu da znam kakvav život neko vodi pa da bih mu rekla to mora tako i gotovo, a on nema para ili iz bilo kojih drugih situacija ne može nešto od ovoga da upražnjava. Da volja je najbitnija da li želiš biti zdrav, ako želiš ti ćeš naći načina da sve ovo sprovedeš. Više o ovome u sutrošnjoj emisiji, pa ako imate pitanje tu sam da odgovorim, pozz Saveta

 20. Повратни пинг: Ključ za vaše nedumice | suzanakoak
 21. Postovana, pre tri dana sam pocela Brojsovu terapiju. ujutru u podne i pre spavanja pijem caj za bubrege. dva puta u toku dana pre podne posle caja za bubrege i popodne popijem po pola litre caja od zalfije tako sto stavim 3 min. da prokljuca pa onda dodam prstohvat mesavine od nane, maticnjaka i kantariona. pre podne posle zalfije uzmem dve supene kasike kupovnog soka u razmaku od 15 minuta. i u 3 sata po podne popijem caj od zdravca. popodne polako kasiku po kasiku popijem solju kupovnog soka.
  osecam se dobro , nisam imala nikakvih smetnji.
  terapiju sam pocela jer zelim da se ocistim od cisti koje imam u levom bubregu i i dojkama, kao i zbog vode koja mi se nakupila u jednoj dojci, naravno i zbog opsteg ciscenja.
  porodicna istorija isto nije nimalo bezazlena. jedan deda umro od raka na oku, drugi deda rak pluca, jedna baba MS. sestra imala tumore u jednoj dojci i po glavi.
  molim vas da mi kazete da li radim sve kako treba , koliko bi trebala da drzim terapiju i da li treba nesto da dodam od cajeva ili sve radim kako treba. ? Takodje vas molim da mi kazete da li treba da se klistiram i nakoliko? meni je danas treci dan, pa mi se organizam do sada normalno cistio jer je imao hranu u zaostatku, ali verujem da vise nece imati pa me zanima sta da radim.
  puno hvala unapred.
  hvala bogu da postojite , od srca sve najbolje. jelena

 22. Postovana, hvala na informacijama. nemam knjigu , oticicu sutra da je kupim., plasim se samo sto mi onda ovi otrovi stoje u crevima..malo sam se uplasila pa sam htela hitno da se klistiram. ici cu ujutru da kupim u apoteci erigator kao kruska ili harmonika nadam se da imaju po apotekama u krugu bolnica. pa cu skuvati kamilicu i klistirati se . valjda cu to uspeti. pozdrav

 23. Postovana gladovanje mi ide odlicno, jedino se ujutru dok ne popijem prvi caj malo teze.Klistiram se svaki dan. sve kako ste me savetovali . U sledeci petak idem kod doktora na kontrolu i jedva cekam da vidim njegov izraz lica kad bude video da se sve povuklo. A hteo je da me operise. Fotokopiracu mu moj plan ishrane koji mi stoji na frizideru, da daje ostalim pacijentima. :))
  Imama pitanje samo sta da radim posle , sta da jedem. Da li treba sve isto da nastavim i cajevi i brojs sok i klistiranje pa po malo da uvodim hranu. Da li ta hrana treba da bude dorucak, rucak i vecera i koja je to hrana. puno hvala unapred. pozdrav

 24. Pisala sam gore, ja imam implante, pre dve nedelje mi se pojavila voda oko levog implanta i dojka mi se uvecala doktor mi je rekao da moje telo ima zakasnelu reakciju i da ne prihvata strano telo. kako god rekao je da moze da mi vadi vodu iglom ili da mi izvadi. pored toga imam nekoliko cisti od po 6 mm na obe dojke i jednu od 12mm na levom bubregu. eto to je moja dijagnoza.

  1. Onda je ok tvoja terapija, ali ne „zanosi „se da učiš doktore njihovom poslu. Tvoje je da se izlečiš i možeš ovako usmeno da širiš priču, ali doktori da podržavaju ovu teoriju za koju oni znaju, već bi je propagirali, pozz i javi se sa rezultatima

 25. Inace istorija moje porodice sa obe strane nije ni malo za zanemariti. Jedan deda je umro od raka pluca, drugi rak oka, jedna baba MS, stric MS. Sestra mi ima hvala bogu benigni tumor u dojci, i to vec drugi put, jedan je odstranila prosle godine. Tako da imam 1000 razloga za brigu.pozdrav

 26. Poštovana,
  imam knjigu od dr. Breussa koju još proučavam. Što ukoliko se koriste tablete za tlak koje se prema doktorima ne smiju prekidati??? Zanima me u kolikoj mjeri ograničavaju te tablete liječenje gladovanjem? (Dijagnoza je karcinom prostate)

 27. Hvala na brzom javljanju :). Tlak je prije početka pijenja tableta bio oko 170/110, a tablete pijem već 10 godina. Doktori najstrože zabranjuju prekidanje terapije za tlak. Imam 62 godine, te mi je prije 2 mjeseca dijagnosticiran adenokarcinom prostate koji se po trenutnim nalazima nije nigdje proširio. Sada sam čuo za terapiju po dr Breussu, uzeo sam knjigu iako mi je teško točno procijeniti grame povrća koje trebam stavlajti u sok. Od čajeva sam se odlučio za čaj za bubrege, čaj od kadulje, čaj od vrbovca, plućni čaj, čaj od zdravca te čaj od nevena- molim vas za vaše mišljenje. Također što se tiče juhe od luka u knjizi piše da se može stavljati temeljac od zelenja, pa me zanima je li to točno i što se točno pod tim podrazumijeva, Zahvaljujem se na vašem odgovoru te također zahvaljujem što ste objavili dnevni raspored vaše dijete jer sam napravio sebi svoj po uzoru na vaš. Hvala.

  1. Dragi moja dobro je da ste kupili knjigu i pročitali, ali očigledno jednom i površno, inače nebi pravili takve grešeke. Prvo sok vi ne pravite već kupujete gotov u apotekama zdrave hrane, drugo ne možete vi izabrati čaj već koji je propisan po Brojsu. Treće lekove ne treba da pijete, jer samim izbacivanjem hrane iz ishrane tlak će vam sam pasti, i prilikom Brojsa nema LEKOVA bilo kojih. To što vam je lekar rekao, vi ste samo čuli da ne smeta da prekidate korišćenje leka, ali da li ste čuli i da li se pridržavate i onoga što vam je ostalo rekao u vezi ishrane, budite iskreni prema sebi, a ne prema meni. da ste ga slušali nebiste ni imali visok pritisak, a najverovatnije ni taj cancer.
   Malo jesam oštra, jer ste malo neozbiljno prišli svemu ovome. Ovo sve deluje prosto, ali ga se treba striktno pridržavati.
   1. Sok Biota od pet vrsta povrća( krompir, cvekla, šangarepa, rotkva, celer) uvoz iz Nemačke organsko proizvedeno.
   2. čajevi po upustvu u humanim apotekama“Josip Pančić“
   3. Klistiranje dubinsko svakoga dana sa čajem od kamilice ( imate u knjizi)
   4. Šetnja na svežem vazduhu što duže
   5. Vetrenje prostorije i dezinfekcija iste tamjanom
   6. Ne koristiti medikamente, niti mešati ovu terapiju sa nekom drugom
   Pročitejte knjigu par puta detaljno, odslušajte predavanje , pa ako imate pitanje tu sam, pozz

   1. Hvala vam na odgovoru. Kao što sam rekao knjigu još uvijek proučavam. Apoteka „Josip Pančić“ ne postoji u Hrvatskoj koliko ja znam, ako postoji molim Vas da mi kažete gdje. U knjizi koju ja imam od Rudolfa Breussa, „Izlječenje raka i leukemije, te drugih, naizgled neizlječivih bolesti prirodnim sredstvima“ (izdanje 2005.) piše da se sok od Biote kupuje u slučaju da nemate pristup organski uzgojenom povrću, ali ja imam. Ne radi se o tome jesam li ja čuo smeta li korištenje lijeka ili ne već o tome da mi je doktorica strogo zabranila prekidanje terapije za tlak…, ali ću danas ponovno ići pitati.
    Također, promijenio sam ishranu nakon problema sa tlakom, ali na žalost doktori kad vas jednom stave na tablete za tlak prekidanje zabranjuju te nemate priliku vidjeti koji se efekt postiže bez tableta.
    Što se tiče prethodnog perioda moga života- nisam vodio previše računa o prehrani, ali me ne zanimaju priče o nečemu što je bilo prije 10 godina i što je tada trebalo drugačije. Ono što postoji jeste samo danas i možda sutra, a sve ostalo je već završilo. Sada idem u smjeru zdravlja, novog načina života i pozitivnog razmišljanja.
    Molim Vas za odgovor vezano za juhu od luka. Hvala.

   2. Jesam ja oštra u odgovorima, i možda to zvuči gruba, ali nisam takva već samo želim da vas malo razdrmam. Tačno je da treba da idete napred i da treba da razmišljate o budućnosti, ali vaše telo je zapamtilo šta ste pre radili. Pozdravljam vašu odlučnost za napredak. Iskreno i ja sam pila lekove za pritisak , ali sda ih više ne pijem. Terapija po Brojsu sada posle izlečenja, svake godine po 21 dan i meditacija, vodim računa o ishrani i nema potrebe za tabletama. Verujte mi da volim sebe 🙂 U knizi imate tačan odnos u procentima za povrće koje treba da cedite, izvinite kod nas nema ekološkog povrća ili u tako maloj količini da i nisam sigurna da je to to. Ali ako ste vi sigurni ok. Što se tiče čajeva, imate sigurno nekog proizvođača čajeva koji je siguran, da to nisu pijačni prodavci. Sigurno da imate u apoteci trave, da nisu u vrećicama.Supa samo od luka.Ako ima još nejasnoća tu sam, pozz

 28. Poštovana,
  slučajno sam “naletela” na ovu Vašu stranicu, jer već izvesno vreme pretražujem net i pokušavam da nađem prirodne recepte za detoksikaciju organizma. Čitajuci Vašu prepisku sa ostalim ljudima ovde, shvatila sam da sam našla ono što sam sve vreme i tražila.
  Stoga bih Vas zamolila da mi pomognete i uputite me kako i šta treba da radim da bih proces detoksikacije organizma, kao preventive bio pravilno i tačno sproveden.
  Napominjem da ne bolujem ni od kakve bolesti, ni hronične, a ni teške, ali hoću da sprečim ili bar da pokušam da sprečim eventualne i moguće probleme.
  Ukoliko sam bila konfuzna, slobodno me pitajte sve što Vas zanima.
  U isčekivanju Vašeg odgovora, sdačno vas pozdravljam.
  Hvala!!!

   1. Poštovana,
    Tačno sam znala da sam nešto zaboravila, a to je detalj – godine. Imam 44 godine.
    Hvala unapred!
    Pozdrav!

   2. Ja kao da sam urekla sebe kada sam pre neki dan napisala da ne bolujem ni od kakve bolesti. Juce sam pokupila rezultate laboratorijske analize krvi. Mislim nije toliko strasno, osim sto, kako mi je doktorka rekla, imam tezak oblik anemije, D vitamin ispod nivoa, kao i veoma nisko gvozdje. Za nadoknadu D vitamina rekla mi je da uzimam Vigantol kapi po 20 kapi jenom nedeljno, a za gvozdje da uzimam Ferohel sirup i neke ampule koje su uzgred budi receno odvratnog ukusa.
    Eto, to su najnoviji podaci, pa Vas molim da me posavetujete sta dalje da radim. Odmah moram da naglasim da nisam pristalica „hemije“/lekova, pre sam tim za izlecenje ili pokusaj izlecenja prirodnim putem>

   3. A koji program za ciscenje organizma mi Vi preporucujete? Ja sam sebe pronasla u paketu B. Da li je to u redu?

 29. Moje postovanje! Zeleo bih da nesto priupitam sto mi se nekako samo namece,
  vezano za jedan kazu vrlo vazan vitamin, koji je neophodan organizmu
  u odbrani… I dok je zdrav, a pogotovu ako je oboleo…
  Vitamin C…???
  Ne pominje se nigde u Breuss-ovoj terapiji…
  Na mnogim mestima sam pronasao da je neophodno koristiti sok od cvekle
  obavezno sa dodatkom malo limuna, te sam do sad i sam tako primenjivao,
  (zbog boljeg iskoriscenja sastojaka cvekle).
  E sad dok trenutno pijuckam mesavinu plucnog caja po Breuss-u,
  razmisljam da je jedini razlog taj ukoliko se mozda unosenjem vitamina C remeti
  Ph vrednost organizma, za koju opet postoji teorija da je ona uglavnom povisena kod
  pacijenata sa raznoraznim tezim i teskim oboljenjima.
  Interesuje me vase misljenje o tome? Puno hvala, Dragan…

  P.S. Jos jedno pitanje, vezano za biljku pod nazivom Meum Mutellina…
  Gde je nabaviti, tj. kupiti… (Verovatno ima u Austriji u apotekama, ali
  nisam skoro isao, da bih mogao pouzdano da znam i potvrdim 🙂 )
  Ukoliko znate, ili bilo ko zna neku biljnu apoteku koja je ima u svom programu,
  neka nam ostavi dragocenu informaciju… Jer je ta biljcica izgleda vrlo mocna i
  korisna…
  Isceljenje od svake tegobe i muke neka blagi Bog podari svima!

  1. Biljku pod nazivom Meum Mutellina, nisam našla u Srbiji, ako neko nađe neka napiše gde je našao za druge da zanjju. Ne znam Vaš razlog konzumiranja terapije, ali u Brojsovoj terapiji bez limuna, jer i sokovi ako se piju hladni hoće da iazazovu kiselinu, taman posla još i limun.Limun se koristi kada ima i drugih baznih elemenata, pa da se sve dovede u harmoniju, prilikom Brojsove terapije trudite se da se pridržavata saveta Rudolfa Brojsa, i ne dodajte ništa drugo, ne mešajte terapije sa drugim,( ovo niste vi pitali, ali eto da odgovorim ostalim koji stalno me pitaju da li da uzmu ovo ili ono, čuli su da je dobro, opet kažem odlučite se za jednu terapiju i istrajte do kraja sa voljom i upornošću, pa posle eksperimenišite sa nečim drugim i td. pričaću uskoro ponovo o tome). Kada konzumirate cveklu ili čaj koji nije vreo,a niste na terapiji Brojsa, onada možete dodavati limun. Pozz

 30. Postovana,sestra I ja ocajnicki pokusavamo da nadjemo put kako gismo pomogle Tati (68), kojem je prije mjesec dana dijagnostikovan carcinoma pluca nemikrocelularni.Kako to biva u nasem zdravstvu (BiH), konzilijum je na osnovu CT snimka zakljucio da je rak operabilan,da bi hirurg nakon sto ga je otvorio vidio da ne moze da ga operise jeer se ‘toga puno nacickalo’.Ta intervencija je bila prije Osam dana I tat a sutra izlazi iz bolnice.rekli su da ce za mjesec Dana,kada se oporavi,odrediti hemoterapiju.pitanje za vas je da li smije krenuti sa brojsovom terapijom?ili krenuti sa budvig terapijom,?ili ….svaki savjet je dobrodosao.

  1. Trebalo bi da saceka mesec dana od operacij da bi krenuo sa Brojsovom terapijom, najmanje.prvo on treba da zeli da sprovede tu terapiju, pa tek onda da pricamo dalje. Ako on nema zelje, dzaba vi zelite, nadam se da me razumete, pzz

   1. Postovanje, imam 40 godina i miom na materici velicine 9 cm. Lekari predlazu operaciju. Sta mi Vi savetujete.Unapred zahvaljujem!

 31. Suzana jasam Sonja, iz Nisa sam, cule smo se danas u vezi mog oca i njegove dijagnoze sa jetrom. Adresa na koju mozete da mi posaljete petaestodnevni rezim ishrane je: ‘Rajiceva 30a/ 26, Nis’. Mail vec imate gore za knjigu “ Rak i leukemija…..
  Hvala Vam puno na razumevanju! Zelim Vam svako dobro!

 32. Dobar dan imam kamenca n’a bubrege i nez Nam kako da narici caj za kamenca ja zivim u francusku molta ostali te neki broj te ili adresu mail ja bi théorie naruciti vise vrsta cajeva hvala na odgovor

 33. Dobar dan operirao sam rak na debelom crijevu 2010 god,a 2013 na jetri nisam htio ići na kemo i sad mi je rak ušao u kosti 11-12 rebro te desni kuk.Što mi je raditi i kako primjeniti terapiju ispravno.
  Hvala na odgovoru.

 34. Koja glupost! Pa u startu je napisano da je tumor bio benigni!!! Dok je otac imao maligni karcinom…
  Iako sam veliki postovalac prirodne medicine i smatram da moze da pomogne kod mnogih savremenih bolesti, da procisti organizam, pa i izleci mnoge… nije u redu na ovaj nacin dovoditi ljude u zabludu! Sigurno je da je veliki uspeh ako se i dobrocudni tumor povukao, ali valjda je svima jasno da je OGROMNA razlika izmedju dobrocudnog tumora i zlocudnog karcinoma!

  1. Ne želim nikakvo pravdanje. Lepo sam napisala šta sam proživela i da moj otac nije heteo da prihvati da je bolestan. Svaki dobroćudan tumor posle izvesnog vremena se pretvara u maligni u 99% slučajeva, samo što mi na to ne obraćamo pažnji i to se nama ne dešava nego tamo nekom. Nažalost je što se svi javljaju kada prođu dve tri operacije, i kada dođu u metastazama , preko bezbroj hemoterapija, zraćenja, kada im je organizam oslabljen.
   Savetovanje onih koji prolaze kroz Brojsovu terapiju radim besplatno, bar za sada i ako me pune svojom negativnom energijom, jer znam kako je boriti se.
   Hvala na komentaru Miloše

 35. LP…..Slučajno sam naletjela na ovaj članak i htjela sam i ja malo da se požalim…..nisam bolesna hvala Bogu samo imam od samog rodjenja problema sa stolicom,išla sam na pretrage i rečeno mi je da su mi crijeva užasno lijena pa tako da mi se zna desiti da u sedmici jednom izlazim u wc….Ima li kakve pomoći za mene a i voljela bih očistiti organizam od silnih toksina…….hvala

 36. Poštovana ,
  Imam polip u nosu , obe nozdrve , već 30 tak godina . Operisan sam više puta ( 5 ) i vrlo brzo se opet vrate . Šta sve nisam probao i ništa .Da li može Brojsova terapija kod mene ‘ Imate li iskustva sa polipima u nosu ?
  Hvala .

  1. Konkretno za to nemam iskustvco,ali Brojsova terapija važi za svako strano telo u organizmu, ali vas molim sve vas pre nego krenete sa Brojsovom terapijom, uradite labaratoriske analize i ako želite da vas ja posavetujem, dođite lično da vas vidim i ocenim da li možete , u stavri svako može, ali kada je spreman za tu terapiju da bi imala pun efekat. Nije to čarobni štapić, ali jeste terapija koja je delotvorna. Naprimer vi ste čekali 30 godina da se rešite, možda će te se rešiti iz jednog puta, a možda iz par puta. Pozdrav 🙂

 37. Poštovana,
  imam adenom nadbubrega od 3 cm. Procitala sam i Brojsovu knjigu vise puta. zbog obaveza, planiram da počnem sa pripremama za sprovodjenje Brojsove terapije, za nekih mjesec dana. Interesuje me da li imate informacije da se tumor smanjio, barem, ljudima ako nisu uspjeli da izdrze cijelu terapiju. Kako imam i srcanih tegoba, ne znam da li cu biti u mogucnosti da sprovedem cijelu terapiju.

  1. Koliko imate godina prvo, i kakvi su vam labaratoriski rezultati to je bitno. Drugo osim kod mene, ima impozantan broj kod kojih se smanjila za po 50-70%, s tim što treba ponoviti svake godine po jednom, ili ako je metazairao, već nakon 2-3 meseca i to je POTPUNO promenjen način života, ali ljudi nisu takvi. Misle čim završe terapiju vraćaju se starom načinu života, starim repernim tačkama koje su i pokrenuli taj isti problem. Možete mi poslati na mejl vaše rezultate. I da VERA je osnov svega.

 38. Postovana,36 god imam,
  imam tumor debelig creva ,doktori mi predlazu zracenje i hemoterapiju,al ja to nezelim nikako jer se znaju posledice,posle toga Operaciju,citala sam o Vama kako ste uspesno se izlecili,tako da zelim i sama da primenim Brojsovu terapiju.
  mozete li mi u detalje napisati kako se ste vi to pili ,i dali ste osim Brojsovog soka i caja jos nesto dodatno konzumirali?
  Pozdrav

 39. Dobar dan! Pred 3 dana započela sam Brojsovu dijetu od 21 dana zbog čišćenja organizma. Dva dana sam se osjećala dobro, ali danas imam trnce u rukama i nogama i veliku težinu i blage grčeve u nogama. Da li je to možda od nedostatka magnezija? Smije li se uz tu dijetu uzimati sol? Imam 44 g i ne potpuno zdravo srce i krvne žile (plak u koronarnoj arteriji). Po Vašem mišljenju je li pametno ustrajati s ovom dijetom? Unaprijed zahvaljujem!

  1. Draga Jasmina,

   To što se Vama trenutno dešava je prolazna faza. U knjizi imate recept za supu od luka i bi bilo dobro da je konzumirate. Takođe morate da pijete puno čaja, kao i vode ( izbegavajte vodu sa česme), što se tiče srca za njega se preporučuju glogove kapi.
   Vi jedini možete da odlučite da li će te da nastavite sa čišćenjem organizma ili ne.

   Pozdrav,
   TetkaSaveta

 40. Draga TetkaSaveta, hvala Vam na brzom odgovoru! S radošću sam krenula s ovom dijetom i čvrsto odlučila da to odradim do kraja. Nemam problem s glađu jer sam se psihički pripremila da neću jesti, ali ovo što mi se dešava dovodi me u dilemu. Sad sam u strahu da mi se ne dogodi nešto loše. Ljeto je, vrućina, sol izlazi kroz znoj a ne nadoknađuje se. Zato sam pitala smije li se dnevno uzeti malo soli (zbog natrija, magnezija…)? Inače, pravim juhu od luka i miješam ju sa temeljcem od zelenja, upravo kako piše u knjizi. I pijem Breussov sok od povrća od Biotte. Također i glogove kapi. A naravno, i sve čajeve. Dnevno gubim točno 1 kg, nadam se da neće tako biti do kraja jer imam idealnu tjelesnu težinu, ne želim puno smršaviti…

  1. Da li je pijenje ciste vode zabranjeno u ovoj dijeti ili nije? Ona zbog koje Vas ovo pitam vec 17 dana ni kap vode nije uzela, a strasno joj se pije. Inace pije sokove, cajeve, pridrzava se svega, ali nas to pijenje ciste vode jako muci.

  2. Smršaš onoliko koliko je potrebno. Idealna težina je ona koja odgovara organizmu. U svakom slučaju bitan je povratak na ishranu bez izgladnjivanja i njoj biti dosledan. Preporuka je pročitati knjigu Živeti bez bolesti – Gtner i ako ste u situaciji toga se pridržavati. Težina će se sama ili vratiti ili ujednačiti kako vašem organizmu paše, znači da se osećate odlično i da imate dosta energije za život u svakom smislu te reči.

 41. Pozdrav!
  Da li je dozvoljeno piti cistu vodu tokom terapije? Osoba zbog koje vas ovo pitam je vec 17 dana na Brojsu i ni kap vode nije popila, a uzasno je zedna. Pije sve cajeve i sokove, strogo se pridrzava uputstava, ali nas ta voda jako muci.

 42. Pozdrav! Dijagnosticiran mi je karcinom jajnika, IIIC faza, operacijom je u potpunosti odstranjen. Nakon toga su uslijedile kemoterapije. Trenutno nema vidljivih znakova bolesti, ali recidivi su česti. Zanima me smijem li početi Brojsovu totalnu terapiju ako je prošlo tek 20 dana od zadnje kemoterapije te može li mi to pomoći u sprečavanju recidiva? Hvala!

  1. Sa terapijom možeš krenuti posle 2 meseca od operacije, Možeš krenuti sa terapijom,, pre toga očisti jetru, kako imaš tu na sajti ukucaj čišćenja jetre tetka saveta, i ne može ni jedna terapija uporedo sa Brojsom.

 43. Svaka cast tetka Saveta, sve se slazem sa vama. Samo niste rekli najvazniju stvar, braco i sestra molite se Bogu, izgovarajte Isusovu molitvu ( GOSPODE ISUSE HRISTE POMILUJ ME ), a ne meditaciju, jogu itd.

  1. Izvini, a šta je molitva do meditacija. Ne budite nacionalisti, već svako na svoj način meditira. Kažem meditacija, da bi se ljudi skoncentrisali na lečenje, jer smo se toliko sada veliki vernici, a prvo psuju Boga, a onda ga mole za pomoć. Ne budite licemeri, spominjete Boga uzgred. Svaka čast ima JAKO MALO pravnih vernika, oni znaju da je i molitva meditacija.
   Pre nego uputite kritiku, prvo se dobro informišite o temi o kojoj diskutujete.
   Da se razumemo, već sam negde napomenula mojim venama teče krv četiri vere i kada se molim molim se jednom Bogu, jer Bog je jedan. I kada meditiraš, obraćaš se višoj sili – Bogu. TAČKA.

   1. Ima ih puno, evo zadnji. Žena je imala metastaze na jetri komplet jetra zahvaćena, i primarni na glavi pankreasa. Posle 42 dana na jetri ima samo tačkicu od metastaze, primarni se nije povećao. Postoji i takvi koji moraju više puta da se drži terapija, da bi imalo koristi. Žena se oseća odlično, krvna slika odlična. Sada je na sirovoj ishrani, pa će za mesec dana da ponovi terapiju, dok ga potpuno ne iskoreni.
    Treba da znate kada se primenjuje Brojs, posle toga menjate život za 180 stepeni i dok se potpuno ne izlečite ne sanjate o hrani koju ste jeli pre, mada i posle izlečenja ne treba da mislite o njoj jer vas je ona i način života i doveli do bolesti.
    Vera u izlečenja je bitna, vera bez sumlje, jer naš organizam je sklon samoizlečenju, samo treba sve faktore skupiti i objediniti i primeniti.

 44. Ja sam pre 7 dana zavrsio totalnu terapiju.Imao sam tumor na mokracnom mehuru.Jos nisam otisao da proverim da li ga jos ima ali se nadam da je sve u redu.Uz pomoc Tetkinih saveta terapija mi je bila podnosljivija i zahvaljujem joj se na svemu. Inace nije bilo lako ali se da izdrzati. Javljam se posle pregleda.

   1. Blagodaram na vasiot odgovor mnogu mi dade nadez za mojata majka nejzinata dijagnoza e tumor na glavata na pankreas so golemina 4 cm momentalno e vo bolnica ima zakazano operacijata za vgraduvanje na sten vo kanalceto ba zolckata bidejki tumor go ima zatvireno po operacijata najbrgu sto mozeme ke pocneme so brojsov lek se nadevam deka ke uspeme da pobedime vo ovaa teska borba

 45. Postovana, molim Vas mi recite da li se breussova terapija moze sprovoditi i kod prekancerogenih stanja kao sto je cin3 koji prethodi raku grlica materice? Ja sam poitivna na visoko maligni virus hpv16 koji je kod mene perzistentan i u roku od nepune dve godine su se pojavile nevolje, tacnije od porodjaja koji se desio pre manje od godinu dana. Takodje me interesuje da li je na ovoj terapiji moguce brinuti o bebi? Moja tetka je bolovala od raka grlica a kadnije i od drugih oblika usled metastaza, sprovodila je breussovu terapiju ali nije uspela. Za dodatna pitanja bih Vas nazvala ako nije problem u slucaju da su odgovori na moja dva pitanja pozitivni. Hvala Vam puno na veoma korisnom tekstu!

  1. Vi ste me kontaktirali ili neko vaš već, Brojsova terapija uspeva , ako ste motivisani i poštujete sve što treba. Nije uspela kod onog ko nije imao volje i dovoljno vere, izgubi se u toku trajanja, nije laka. Možetre čuvati dete. Ali bi bilo poželjno da i neko bude pored vas kada osetite malksalost da ga pričuva.

   1. Postovana TetkaSaveta, izvinjavam se pre svega sto tek sad odgovaram, mislila sam da cu dobiti obavestenje na mailu kada mi napisete odgovor, medjutim nije stiglo nikakvo obavestenja, a ja sam sinoc tek videla odgovor. Nisam Vas ranije kontaktirala,a javicu Vam se za par meseci pre nego sto pocnem terapiju ako mi nesto bude nejasno. Ja sam tek saznala dijagnozu, i jos me cekaju kontrole, a i da bebica malo stasa i prohoda. Jedino me interesuje da li i kod stanja koja su poput mog se mora drzati terapija 42dana i da li je potreban nadzor dr.Hvala Vam puno!

   1. Postovana tetka Saveta,
    Imam 30.godina i željela bih da krenem sa Totalnom terapijom u cilju mrsavljenja.Visoka sam 1.68 a imam 75 kilograma.U donjem djelu stomaka nekada mi se zna desiti da imam
    nadimanje i da imam učestale vjetrove.Prošle godine sam otkrila da imam Heliko bakteriju u zeludcu i visok prag Intolerantnosti na gluten i laktozu. Zanima me da li mogu bez problema da primjenjujem Totalnu terapiju?Imam jaku volju i želju.
    Srdačan pozdrav!

   2. Draga Danijela, naravno da možete da sprovedete terapiju, pre terapije bih vam preporučila čišćenje organizma app-program ( možete ga naručiti na tel 0631954621 ), čišćenje jetre i 21 dan Brojsove terapije. I jedno pitanje da li ste izlečili bakteriju Helio?

 46. Postovanje,imam 36 godina i majka sam troje dece.Poslednji porodjaj je bio pre 6meseci.Usled bolova u predelu reza,bio je carski rez, obratila sam se lekaru gde je na ultrazvuku utvrdjeno da imam cistu na jednom od jajnika i dato mi je da odradim tumor markere.Rezultati su povecani na onim analizama koje pokazuji rani kancer jajnika.Dok cekam naredni pregled kod lekara citam o ovoj terapiji i svakako planiram da je zapocnem bez obzira kakav ishod bio nakon moje naredne posete lekaru pa bih vas zamolila na koji nacin tacno da pripremim svoj organizam fizicki kako bih zapocela ovu terapiju,sto se tice psihickog dela imam kako sam vec rekla troje dece uzrasta 6meseci,21 mesec i prvo 16 godina tako da imam svu volju u psihicku snagu da kako zapocnem tako i zavrsim tu terapiju.Hvala unapred i srdacan pozdrav!

  1. Draga Danijela, pošaljite mi na mejl tetkasaveta50@gmail.com, VAš mejl, da Vam pošaljem knjigu, izčitajte je više puta, pa onada ako imate pitanja stojim Vam na raspolaganju. Za početak smanji unos soli, kofeina i svih onih proizvoda koji čine zavist organizmu . Ako pušiš mometalno da ostaviš cigrete.
   Na istom mejlu poruči antiparazitni program za čišćenje organizma koji traje 14 dana i priprema je za Brojsovu terapiju. I gledaj pozitivno 🙂

 47. DOBRA VECER. PISEM VAM JER TRAZIM NEKO CUDO DA MI SPASI SESTRU. IMA 35 GODINA I PROSLE GODINE SU JOJ OTKRILI RAK ZELUDCA. NAKON TOGA UBRZO SU JOJ IZVADILI CIJELI ZELUDAC I POCELA JE PRIMATI KEMOTERAPIJU. NIJE MOGLA ZAVRSITI SVIH 6 NEGO SAMO 4TERAPIJE KEMO. NAKON 4MJESECA OD ZADNJE KEMO RAK SE NAZALOST VRATIO. DOKTORI SU REKLI DA JE PRESLABA ZA OPERACIJU I ZA NASTAVAK KEMOTERAPIJAMA, IMA SAMO 40KG I PREMRSAVA JE… MOLIM VAS AKO IMATE NEKI PRIJEDLOG DA MI JAVITE, I DA LI VI MISLITE DA LI BI JOJ POMOGLA BROJSOVA TERAPIJA?

 48. Dobro vece, ja sam pre 6 Dana tacno pocela totalnu terapiju jer se ustanovio rak materice. Moje pitanje je sledece, cajeve sve po knjizi pijem, ujutru kad ustanem prvo caj za bubrege 1/3 solje, posle uradim meditaciju 15 min i onda uzmem caj od zalfije pola litre i popijem, sve vajevi i sok pijem gutljaj po gutljaj i polako, nakon toga sok od dr. breusa pijem koliko mi je u tom momentu potrebno, polako gutljaj po gutljaj, nakon toga sa pauzom od najmanje 15 min, caj od zdravca 1 solju, posle toga skuvam litar caja za pluca i sve to pijem polako i podeljeno na ostatak dana, kada se to popije onda popijem caj od nevena pa posle njega dodatak caja za ovu bolest, onda opet caj za bubrege e posle caja za bubrege uzmem opet sok, posle njega caj za pluca, pa caj od nevena, dodatak caj i na kraju pred spavanje caj za bubrege. E sad, ja ih ne pijem po gutljaj prvo jedan pa drugi, tj ne pijem ih po vremenskom planu koji ste napisali, a ni u knjizi nisam nasla tacan vremenski plan, moje pitanje je da li je ok ovako kako pijem, nekad moram ici da radim pa ne mogu nositi sve flase sa cajevima sa sobom, lakse mi da pratim redosled ali vecu kolicinu caja da unesem odmah.

  Hvala i Pozdrav

  1. Draga moja odlično radiš, u knjizi pronađi čajeve Za cancer materice, negde na 55 ili 56 strani zavisno od knjige, hajdučica, vvirak i mrtva kopriva ( proverite , nisam baš sigurna). To dodajete na ove ostale osnovne čajeve.
   Zatim jednu kašiku žalfije prelite sa 2dl proključale vode, kada se smlači isperite vaginu. Onda natopita tampon kantaranovim domaćim uljem i plasirajte u vaginu. Ujutro izvadite tanpon . Perete se tek uveče. Tako 40 dana. ovo vam je dodatak uz terapiju.
   Za sva pitanja stojim na raspolaganju. Sretno 🙂

 49. Dobar dan, setih se jos necega, posto u ovom periodu drzim terapiju htela bih da pitam da li su kapi vitamina D3 dozvoljene, jednom nedeljno po 30 kapi? Osecam malo po kozi da mi nedostaje Vitamin D3.
  Imam i knjigu „ziveti bez bolesti“ pa zanima, kada zavrsim terapiju, posle kojeg vremena mogu ubaciti presnu tvrdju hranu? na pocetku bih jela supe, potaz od povrca ili ako je dozvoljeno praviti smutije u nutri buletu? Obicno pravim sa bananom, spanacem malo limuna i laneno seme, sad ne znam da li to nije previse za zeludac? Ako imati neki blog o ihrani posle terapije bilo bi super da mi posaljete.

  Hvala vam puno i lep dan vam zelim ❤
  Pozdrav

   1. Vitamin D možeš, što se tiče ishrane, sirovi hrani preporučujem posle 40 dana, vraćaš se supicama, potažima, može i smutiji posle desetak dana, sve postepeno. Nisam Vas pitala kolik avam je bila kilaža kada ste počeli terapiju i visina?

 50. Odlicno, hvala puno! Kilaza mi je bila 84kg a visina 180cm, sada posle 10tog dana, kilaza je 77kg, pored toga imam i discus herniu i davno sam trebala smrsati na svojih 70kg ali mi se nije dalo, Nadam se da se posle par meseci nece sve vratiti. Svakako planiram zdravu ishranu i neku vrstu sporta do kraja zivota.

  Pozdrav
  Una

 51. Dobar dan! Ja sam pocela totalnu terapiju pre dva dana. Trazila sam caj islandski lisaj i meum mutellina (koprenjak) ali nisam nasla, nemaju oni koji su to nabavljali. Cak sam zvala coveka koji je to imao i kaze da nema vise da ima samo kapi od koprenjaka. Mislim, nisam sigurna zbog alkohola u tim kapima da li je to u redu. To bi bilo kao zamena za caj. A Islandski lisaj nista. U Pancicevoj apoteci mi nudili zamenu ali nisam uzela. Vec godinama zelim na totalnu terapiju iz vise razloga, problemi sa cvoricima u vratu, pritisak, srce… Pre par godina sam bacila lekove presolol, i za pritisak lek i vise ne idem kod lekara. Problem i sa hemoroidima pa posto nisam nasla nista u toj knjizi dodatno za hemoroide, imate li Vi neki predlog? Hvala

  1. Prvo izvinite zbog kašnjenja na odgovor.
   Drugo zamena za Meum mutelina je bokvica i kopriva jer obe čiste krv, a to radi i Muem mutelina. Ukratko bez oba ova čaja koja navodite možete.
   Za hemeroide https://tetkasaveta.wordpress.com/2018/10/13/melem-protiv-hemeroida/?fbclid=IwAR0w6tf6Yra5nlf77HyylY2N8JK_uX6sWB6wQg17L01ub9IKd0G5KjvVCRw, ali i Brojsova terapija će pomoći da se povuču.
   Zna se kod hemeroida, ishrana, dovoljno vode i KRETANJE

 52. Da li sam dobro razumeo,dok se primenjuje Brojsova dijeta,ne koristi se nikakva terapija npr.lekovI za visok pritisak,masnoće,suplementi,kapi za visok očni pritisak?

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s